Kras dat: het enige Bold & Beautiful Bevestigt dat *niet* zijn spelveranderende twist-nieuws wordt


Bold & Beautiful-producent verzekert bezorgde kijkers: “Het zal geen teleurstelling zijn.”

In een recente aflevering van Bold Live, Vet en mooi producer Casey Kasprzyk ging zitten met Annika Noelle (Hope) en Scott Clifton (Liam) en begon te praten over het onderwerp ieders gedachten de laatste tijd – de schokkende wending die voor ons ligt.

In een eerder segment veroorzaakte Kasprzyk speculatie onder fans toen hij plaagde dat een aanstaande shocker op de soap het voor altijd zou veranderen.

Theorieën begonnen onmiddellijk overvloedig te worden toen kijkers zich probeerden voor te stellen wat er in de niet al te verre toekomst zou gebeuren, waardoor de producent zou waarschuwen dat Vet en mooi zal nooit meer hetzelfde zijn!

Na gehoord te hebben van discussies op sociale media en message boards, kwam het gesprek op Bold Live op een van die theorieën, namelijk dat Vet en mooi zou een tijdsprong maken, net als Dagen van ons leven deed in het recente verleden, en gaan een heel jaar door.

Noelle dacht dat het misschien leuk zou zijn om te gaan rug in de tijd in plaats van vooruit en peinzend: ‘Laten we teruggaan naar de jaren 1800 en ieders vorige leven hebben. Zoals wie Brooke was in een vorig leven. Wie Liam was in een vorig leven.” Hoewel ze er niet naar verwees, zou dit een draai zijn aan wat? Donkere schaduwen ooit deed met castleden die hun eigen voorouders speelden.

Clifton was geïntrigeerd en suggereerde dat het iets was dat ze in de toekomst zouden kunnen aanpakken – als, laten we zeggen, de producent aan boord was. Hij plaagde: “We zouden zulke speciale afleveringen kunnen maken, ik bedoel waar we gewoon een soort fantasie-achtige aflevering doen. Ik bedoel, andere soaps doen dat. Ik zou dat helemaal doen, Casey. Casey die de show produceert.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Finn scheurt zijn infuus eruit en probeert aan Sheila te ontsnappen

Over de speculatie van fans dat er een tijdsprong zou zijn, onthulde Kasprzyk: “Ik heb ze verteld dat er geen tijdsprong is. Ik kan het niet bevestigen of ontkennen, maar ik heb ze net verteld dat we nooit een tijdsprong in de show zouden maken.” hmm… nooit is een vrij sluitende term, zoals Clifton toen opmerkte. Hij grapte: ‘Het klinkt alsof je net hebt ontkend. Je kunt niet zeggen ‘ik kan het niet bevestigen of ontkennen’ meteen na het ontkennen.”

Het is veilig om te zeggen dat we nu “tijdsprong” van onze . kunnen schrappen Vet en mooi schokkende twistlijst.

De producer ging verder met het verdubbelen van de schokwaarde die deze draai voor het publiek zal hebben en verduidelijkte een ander gerucht. Hij hield vol: ‘Dit is geen 1-aprilgrap. OKE? Dit is echt… er is een schokkend moment.”

Meer: Drie schokkende theorieën over B&B twist

Kasprzyk nam de zorgen weg dat het evenement de hype die de afgelopen anderhalve maand is opgebouwd niet kan waarmaken en beloofde: “Het zal geen teleurstelling zijn. Het wordt een schokkend moment, jullie moeten allemaal volhouden. We duwen ernaartoe en komen dichterbij.” Bekijk hieronder de aflevering van Bold Live:
Waar zijn je theorieën over? Bold & Beautiful’s schokkende wending? Laat het ons weten nadat je je verdiept hebt in schokkende echte schandalen met soapacteurs in de galerij hieronder.

Video: boldandbeautiful/YouTube