Press ESC to close

Kristolyn Lloyd (Dayzee) Dankbaar voor hulp bij uitzetting


Hulp vragen kan een van de moeilijkste dingen zijn om te doen. Het maakt niet uit wie je bent of waar je bent in het leven; soms hebben we gewoon hulp nodig. En vaker wel dan niet, zodra we er eindelijk om vragen, beginnen de zaken te veranderen. Dat is iets dat The Bold and the Beautiful aluin Kristolyn Lloyd hoorde onlangs toen ze in een moeilijke periode terechtkwam en nergens anders terecht kon… dan bij de fans.

De actrice, wier Dayzee voor het eerst werd voorgesteld toen ze Stephanie ontmoette in de straten van Los Angeles voordat ze met Donna en Justins zoon Marcus de zonsondergang tegemoet reed, onthulde een tijdje geleden op Instagram dat ze op het punt stond uitgezet te worden. Het was een ongemakkelijk geval waarin het leven kunst imiteerde, maar, zoals ze op Instagram deelde: “Het gaat niet goed met je meisje.”

De pandemie, werkonderbrekingen en het verlies van een huisgenoot hadden zich allemaal zo hoog opgestapeld dat ze, ook al werkte ze en had ze een baan buiten Broadway, de rekeningen gewoon niet kon bijhouden. Ze worstelde, zoals ze het uitdrukte, met haar ego en schaamte om hulp te vragen met een GoFund Me om haar overeind te houden terwijl ze in het theater werkte.

Het was niet gemakkelijk, maar de reactie die ze kreeg was ronduit geweldig!

Want hoewel de actrice op GoFundMe een doel deelde van $ 15.000, gaf ze toe dat ze in een video die ze kort daarna deelde, eigenlijk niet zoveel verwachtte. Misschien, gaf ze toe, zouden mensen in het beste geval helpen met drie tot vijfduizend dollar. De GoFundMe heeft ruim $ 40.000 opgehaald.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Eric duwt Quinn in Carter's bed; Finn verdedigen

Lloyd’s stem trilde toen ze haar dank uitsprak in de video en toegaf: ‘Mijn hele lichaam trilt sinds vrijdag, toen ik de papieren kreeg, en het is niet gestopt. Ik heb het al eerder gezegd, ik ben overweldigd en ik, weet je, ik haat het dat ik zo lang in stilte heb moeten lijden, en dat ik er zo zeker van was dat de reactie niet zo’n enorme hoeveelheid liefde zou zijn dat het is geweest.”

En terwijl ze sprak brak haar stem en ze kon de dankbare tranen niet bedwingen toen de stroom van liefde en steun haar overweldigde.

“Dit verandert mijn leven,” zei ze, “en het maakt het voor mij mogelijk om in de stad te blijven en dit te blijven doen.”

‘Ik heb vooraf echt zo’n schaamtespiraal doorgemaakt,’ gaf ze toe, ‘en ik was gewoon zo bang voor wat mensen van mij zouden denken op basis van hun perceptie van mijn carrière of mijn succes en alleen deze angst, weet je. , dat het gewoon niet zou worden ontvangen.”

Maar in plaats van veroordeling en oordeel ontving ze warmte en begrip.

‘Bedankt allemaal,’ besloot ze. “Ik heb de hele dag alleen maar gehuild. Ik kan het niet, ik heb er gewoon de woorden niet voor, maar ik ben heel, heel, heel, heel dankbaar. Ik ben erg dankbaar. Bedankt.”

We kunnen niet gelukkiger zijn om te horen dat dit verhaal een happy end heeft en dat Lloyd het allerbeste wenst terwijl ze blijft doen waar ze van houdt. En hey, als ze er klaar voor is, zullen we Dayzee misschien ooit nog een keer met de Forresters zien mixen!

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor eist te weten of Ridge met haar zal trouwen

Bekijk onze fotogalerij van de tien keer dat soapserieverhalen echte problemen aanpakken om een ​​verschil te maken.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]