Press ESC to close

Lauren Fenmore arriveert voor Sheila’s Memorial


In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor 1 – 5 april, zal er iemand komen opdagen om afscheid te nemen van Sheila? Lees verder en bekijk de preview hieronder.

Lauren Fenmore neemt een korte vakantie vanuit Genoa City om Los Angeles te bezoeken, maar wat zou de gelegenheid kunnen zijn? Om Erics bedrog te vieren? Zijn nieuwste regel? Ze is er zeker niet om te rouwen om Sheila! Eric en Lauren proosten echter op Sheila Carter, die je hier in de preview kunt bekijken.

Deacon rouwt nog steeds om Sheila en belt Finn en vertelt hem dat hij een herdenkingsdienst zal houden om afscheid te nemen van Sheila en haar te laten rusten. ‘Probeer alsjeblieft langs te komen,’ vraagt ​​Deacon aan Sheila’s zoon.

Afgezien van Deacon is Finn waarschijnlijk de enige persoon die naar de herdenking zou komen, behalve degenen die er deze keer zeker van willen zijn dat Sheila daadwerkelijk dood is. Heeft iemand de tenen geteld? Natuurlijk is er ook die mysterieuze persoon waar Sheila stiekem naartoe ging om elkaar te ontmoeten in de weken voorafgaand aan haar dood…

Sheila-monument BB

Liam zegt tegen Hope: ‘Je hoeft het niet te doen. Niemand anders gaat naar dit ding.” Het lijkt erop dat Hope overweegt om alleen haar vader te steunen, maar zal ze ermee doorgaan?

Ten slotte zegt een woedende Steffy tegen Finn: ‘Ze heeft ons neergeschoten! Hoe kun je überhaupt overwegen om te gaan?!” Zal Sheila eindelijk in de dood doen wat ze in het leven niet kon doen en Finn en Steffy uit elkaar halen?

Lees ook:  Bold & Beautiful's Don Diamont: Hoe zoon Sasha Little Chip bijnaam kreeg — 30e verjaardag

Lees de Gedurfd en mooi spoilers om erachter te komen welke twee mensen een band hebben vanwege iets dat ze delen.

Bekijk voordat je vertrekt de onderstaande galerij met de soapacteurs die we tot nu toe in 2024 hebben verloren.

Video: Gedurfd en mooi/Facebook

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]