Liam van Bold & Beautiful verandert in Steffy – Zal hij de hoop verliezen?


Scott Clifton"De kale en de knappe" Set CBS Television City Los Angeles, ca. 10/09/20 © Howard Wise / jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8407U.S.Airdate 24/11/20

Howard Wise / JPI

Soms is het gemakkelijk in te zien waarom kijkers gefrustreerd raken De kale en de knappe in het algemeen en Liam in het bijzonder. Deze week was een van die momenten. Het was misschien een korte week, maar de show zorgde ervoor dat we iets te bespreken hadden totdat het maandag terugkeert. Dus laten we bespreken wat Liam zag, hoe hij reageerde en waarom wat er daarna gebeurt is … nou, daar komen we op terug.

One-Track Mind

Thomas, Hope pop B&B

“Als ik zou zeggen dat je een mooi lichaam had, zou je me dan je verschillende stukken en onderdelen laten bewegen totdat je het tegen me aan hield?”

De afgelopen weken heb ik de show op en neer geprezen voor het volgen van de meest basale soapstructuren door te vertellen meerdere verhalen tegelijk. Blijkbaar heb ik te vroeg gesproken. Omdat ze de Thanksgiving-pauze ingingen nadat ze deze hele week in wezen één verhaal hadden verteld. Ja, ja, er waren maandag een paar Zende / Paris-scènes – waar we het binnenkort over zullen hebben – maar verder, als je het niet tegen of over Thomas en zijn mannequin had, had je het niet, punt uit.

Meer: Maak kennis met de nieuwe hoofdrolspeler van Denise Richards

Begrijp me niet verkeerd, er zijn momenten waarop het niet meer dan logisch is dat iedereen op het canvas in één overkoepelend verhaal wordt getrokken. Over Algemeen ziekenhuis, verzamelden ze de helft van Port Charles in een bar en blies het gebouw op, dus het is logisch dat bijna elke scène de zich ontvouwende tragedie betrof.

Van deze week Vet en mooilachte echter mild van Liam die herhaaldelijk volhield dat er iets mis was met Thomas in scènes waarin Hope negeerde dat er duidelijk iets mis was met Thomas. Ondertussen was de dialoog van de mannequin (en durven we motivatie te zeggen?) Nogal verwarrend. Soms verklaarde Fauxpe – zoals ik haar noem – haar liefde voor Thomas, maar minuten later spoorde hij hem aan om Hope voor zichzelf op te eisen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Moet Sasha terugbrengen naar Shake-up Zende en Parijs

Woensdag was Thomas niet de enige met hoofdpijn.

Monkey See, Monkey Do … Niets

Het grote moment kwam in de cliffhanger van dinsdag, toen Liam Thomas zag vrijen met de mannequin. Dus natuurlijk, wetende dat zijn vrouw nooit vrijwillig zulk gedrag zou vertonen, stormde hij naar binnen en sloeg Thomas in elkaar.

BB Liam gezond verstand indicator

Hier illustreert Liam ongeveer hoeveel betekenis zijn recente acties hadden.

Grapje, grapje. Liam realiseerde zich natuurlijk meteen dat Thomas niet Hope kuste, maar eerder de mannequin. Immers, op het moment dat Liam hoorde over de ongewone gast van de ontwerper, beschuldigde hij Thomas ervan een verwrongen manier te hebben gevonden om zijn obsessie met Hope uit te voeren. Op een verrassend moment van medeleven regelde Liam kalm dat zijn waanvoorstellingen rivaal de hulp zou krijgen die hij nodig had.

Nogmaals, ik maak duidelijk een grapje. Die scenario’s zijn hoe Liam zou moeten hebben gereageerd. Het is hoe een rationeel mens, gezien de kennis die Liam had over wat zich afspeelde en de mensen die erbij betrokken waren, zou hebben gereageerd. In plaats daarvan balde hij zijn vuisten, trok zich terug voordat hij opgemerkt kon worden, rende naar het huis van zijn ex-vrouw en vertelde haar wat hij had gezien.

Laten we hier even bij stilstaan. Wat moeten wij niet alleen van Liam’s daden denken, maar ook van wat het zegt over zijn relatie met Hope? Om Liam te laten geloven dat zijn vrouw aan het vrijen was met zijn aartsvijand, zou hij moeten aannemen dat Hope het type vrouw is dat dat zou doen. Oh, en niet voor niets, maar dat ze het waarschijnlijk met Douglas zou doen in de kamer ernaast. Omdat bedenk, voor zover Liam wist, ze aan het eten was met Thomas en zijn zoon.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Zal ​​Thomas wraak zoeken op Liam en hopen op Vinny's dood

Maar erger nog, als Liam echt gelooft – zoals hij nu al weken herhaaldelijk zegt – dat er iets ernstig mis is met Thomas, in welk universum zou zijn reactie dan zijn om weg te lopen? Om zijn vrouw letterlijk achter te laten in de klauwen van iemand waarvan hij dacht dat hij zowel waanvoorstellingen als onevenwichtig was?

Was dit de eerste keer dat Liam reageerde zonder na te denken, dan zou ik … macht – koop het. Maar we hebben deze exacte verhaallijn herhaaldelijk zien spelen, waarbij Liam naar de verkeerde conclusie sprong en als gevolg daarvan een belachelijk slechte beslissing nam. (Daarover straks meer …)

Geen spoilerwaarschuwing nodig

Inmiddels weten de meesten van jullie waarschijnlijk precies waar dit naartoe gaat, ofwel omdat je de details elders hebt gezien, ofwel omdat je deze soap al een paar jaar bekijkt.

Ik zou graag willen zeggen dat de reden dat we weten wat er gaat gebeuren, is dat het logisch is vanuit een verhaallijnperspectief, of dat de show geweldig werk heeft geleverd door de basis te leggen. Maar eerlijk gezegd volgen ze gewoon een uitgesleten pad van plotpunten die we herhaaldelijk hebben zien spelen, niet alleen met Liam en zijn vrouwen, maar – in verschillende combinaties – met de generatie die hen voorging.

Ridge Taylor Brooke

Maak kennis met de originele Steffy, Liam en Hope.

Degenen die weten wat er gaat gebeuren, maken al vrij duidelijk dat ze er niet van houden. Anderen zullen ongetwijfeld binnenkort wegen. En volgende week bespreken we niet alleen de twist en de gevolgen ervan, maar ook of het soms niet alleen oké is om het publiek af te vinken, maar ook ronduit noodzakelijk.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy slaat Sheila en belooft dat ze nooit familie zal zijn

Willekeurige gedachten

• Had Steffy, die zich er terdege van bewust was dat Liam bomvol woede was en op weg was om Thomas te confronteren, haar broer niet moeten bellen om hem te waarschuwen?

• Zende en Paris zijn ronduit schattig. Ze zouden waarschijnlijk niet zo schattig moeten zijn, aangezien we weten dat hij echt van haar zus houdt. Maar in tegenstelling tot scènes tussen Zoe en Carter – waarin we ons 100 procent bewust zijn dat ze hem gewoon niet leuk vindt – lijkt het erop dat Zende is geïnteresseerd in Parijs. In tegenstelling tot Zoe, wiens motieven om bij Carter te zijn, ik helemaal niet begrijp, krijg ik Zende. Hij wordt de betere man door zijn gevoelens voor Zoë opzij te zetten en verder te gaan.

• Het is duidelijk dat we geen traditioneel zouden krijgen Dapper en knap Thanksgiving-aflevering dit jaar. Ik bedoel, de huidige gezondheids- en veiligheidsprotocollen van de show vereisen dat personages in principe altijd aan weerszijden van een bepaalde kamer staan, dus ze zouden niet de handen in elkaar grijpen en rond de eettafel bidden. (Niet dat ik klaag … zoals vermeld in onze lijst van dingen waar we dit jaar dankbaar voor zijn, we nemen alles wat we kunnen krijgen wat onze soaps betreft!) Maar ik miste een beetje de ongemakkelijke traditie van de clan om hun verschillen opzij te zetten om aardige dingen over elkaar te zeggen. “Het spijt me dat je me in mijn rug hebt gestoken, mijn baby hebt gestolen en met mijn zus hebt geslapen, maar God zegene ons allemaal!”

Dat is mijn kijk op de afleveringen van deze week. Nu weet ik dat je een paar gedachten hebt over Liam die je gewoon graag wilt delen, dus klik op de reacties. Bezoek dan de galerie waar we naar kijken Vet en mooi karakters die het meest onder je huid kruipen. (Geloof het of niet, Liam niet echt de snede maken.)