Matthew Atkinsons Bold & Beautiful Debuutverjaardag: Thomas Tribute


Op 15 maart 2019 kreeg de zoon van Ridge en Taylor de ultieme make-over.

Vandaag vier jaar geleden, The Bold and the Beautiful onthulde zijn vierde Thomas Forrester: soapveteraan Matthew Atkinson, die al furore had gemaakt als de noodlottige eerste echtgenoot van Summer Newman, Austin Travers, op De jonge en de rusteloze. Maar het zou pas een beetje later in de run van de acteur zijn dat we zouden gaan beseffen dat de verandering niet alleen cosmetisch was. De Thomas die terugkeerde naar LA was heel anders dan degene die was vertrokken…

Donker worden

Tijdens de stints van Adam Gregory en Pierson Fodé als de zoon van Taylor en Ridge, werd het personage voornamelijk gespeeld als een geweldige aardige vent. Toen Atkinson echter eenmaal was afgetapt om het over te nemen, begon de show opnieuw de instabiliteit te bezoeken die een kenmerk was van Drew Tyler Bell’s run. (Weet je nog dat Thomas de auto van stiefvijand Rick opblaast?)

Atkinson ging de uitdaging aan en nog wat. Hij slaagde er zelfs in om de wandaden van Thomas te begrijpen, die uiteenliepen van het gaslighten van zijn eigen zoon tot het beschuldigen van stiefmoeder Brooke omdat ze CPS op hem had gebeld. “Ik denk niet dat deze man een slechterik is”, zei hij tegen Michael Fairman. “Ik denk dat hij een man is die veel slechte dingen doet, maar veel mensen kunnen zich in hem herkennen en de worstelingen waarmee hij te maken heeft: een alleenstaande vader zijn en een moeilijke jeugd hebben met zijn gezin dat uit elkaar valt.

Lees ook:  Bold & Beautiful Draai die Li zou kunnen dwingen Steffy en Finn uit elkaar te halen om zijn leven te redden

“Dit is een man die wil dat zijn vader hem goedkeurt en respecteert en hij heeft zich nooit echt zo gevoeld”, voegde hij eraan toe. “Ik denk dat veel mensen weten hoe het is om een ​​ouder te hebben van wie ze alleen maar goedkeuring willen, maar die niet kunnen krijgen… Iedereen weet hoe het is om te denken dat ze de juiste beslissing nemen en uiteindelijk de juiste beslissing nemen.” verkeerde beslissing en daarbij mogelijk iemand pijn doen… en het soort schaamte dat je voelt als je zoiets doet. Dit maakt Thomas tot een interessant personage waarvan kijkers zouden kunnen zeggen: ‘Nou, hij doet slechte dingen, en ik ben het niet eens met alles wat hij doet, maar ik kan met hem omgaan en ik wil dat hij beter wordt.’ Toch blijft Thomas steeds de verkeerde beslissingen nemen.”

Jacqueline MacInnes Wood, Matthew Atkinson

Een nieuw begin

Ondanks zijn litanie van zonden heeft Hope (nog) een kans gekregen om opnieuw te beginnen. “Gegeven” is eigenlijk een te sterk woord; ze moest hem min of meer terugnemen bij Hope For the Future of haar lijn verliezen. Toch is het een kans dat Thomas gek zou zijn als hij er niet het beste van zou maken. Opnieuw krijgt hij op een presenteerblaadje de mogelijkheid om op het rechte stuk te gaan en te bewijzen dat hij in staat is om uit de problemen te blijven.

Zal hij het kunnen? Nader te bepalen. Maar terwijl we wachten om erachter te komen, bekijk zijn verleden – en vier de verjaardag van Atkinson – in de onderstaande fotogalerij van Thomas ‘wilde leven en verloren liefdes.

Lees ook:  Bold & BeautifulJennifer Gareis rouwt om de dood van hond Chello met Pasen