Press ESC to close

Ridge blaast Brooke’s slaapkamerlijn nieuw leven in


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

In de hut vertelt Hope aan Brooke dat Beth ziek is en dat ze haar nauwlettend in de gaten houdt. Ze vraagt ​​waarom haar moeder langskwam. Brooke zegt dat ze gisteren hun gesprek niet hebben afgerond en dat ze sommige dingen die Hope tegen haar zei niet kan geloven. ‘Heb je gevoelens voor Finn?’ Hope is zich er terdege van bewust dat hij de echtgenoot van Steffy is, maar ze heeft het gevoel dat hij niet gewaardeerd wordt en denkt niet dat hij zo blij is met de brunette. Brooke kakelt dat ze niet zo kan praten of zich zo kan voelen. Hope vraagt ​​zich af hoe ze het kan helpen. Brooke vertelt haar dat ze niet willens en wetens achter Steffy’s echtgenoot aan kan gaan. Hope zegt dat ze geen huizenbreker is. Brooke herinnert haar eraan dat er kinderen bij betrokken zijn en dat dingen uit de hand kunnen lopen zonder dat ze het meent.

Brooke vertrekt en Beth verschijnt. Ze is superheet. Hope vindt dat ze naar de dokter moeten gaan. Beth voelt zich niet goed genoeg om te gaan.

Bij het klifhuis flitst Steffy terwijl ze Finn en Hope binnenloopt. Finn komt naar voren en knuffelt haar van achteren. Hij heeft een vrije ochtend en wil die doorbrengen met zijn sexy vrouw. Ze moet naar kantoor; ze heeft back-to-back-vergaderingen. Er is echter iets waar ze snel over wil praten. Ze wil hun discussie over Hope verduidelijken. Finn mijmert: ‘Je denkt dat ze mij manipuleert.’ Steffy zegt dat ze in het verleden mannen heeft gebruikt en dat ze momenteel erg in de war is. “Hoe minder tijd je met Hope doorbrengt, hoe beter.” Ze kust hem terwijl hij zegt: ‘Oké.’

Lees ook:  Is Bold & BeautifulValt de hoop weer voor Thomas? Is hij gevaarlijk?

Bij Forrester Creations bespreken Carter en Ridge de cijfers. Carter zegt dat er nog tijd is voor Hope For the Future om de zaken om te draaien. Hij voelt dat Ridge vandaag opgewonden is en vraagt ​​of hij twijfelt over de focus op design. Ridge zegt dat dit nog steeds zijn plan is… met een heel bijzonder voorbehoud. Hij heeft iemand in gedachten die een stap verder wil gaan. Carter ontdekt dat hij Brooke wil, en vindt dat een goede keuze. Ridge zegt dat hij het aan haar heeft doorgegeven… en zij heeft hem afgewezen.
Thorsten Kaye, Lawrence Saint Victor

In de hut vertelt Hope aan Beth dat ze denkt dat ze griep heeft. Ze belt iemand en hoort dat er tot morgen geen beschikbaarheid is. Hope vertelt Beth dat de dokter haar niet kan zien, maar mama heeft een idee. Ze belt Finn en vraagt ​​hem om advies. Ze legt uit wat er met Beth aan de hand is en dat ze zich een beetje zorgen maakt. Finn biedt aan om langs te komen. Het zal niet lang meer duren. Hope verbreekt de verbinding en vertelt Beth dat ze zich geen zorgen hoeft te maken… Finn is onderweg.

Meer: Tanner Novlan plaagt de schokken na het huwelijk

Bij Forrester praten Carter en Ridge erover dat hij het paard achter de wagen spant. Ridge wist dat Steffy er een probleem mee zou hebben, dus hij dacht dat hij het eerst aan Brooke zou vragen en zij zouden er doorheen werken en doen wat het beste is voor het bedrijf. Brooke komt binnen en hoopt dat Ridge niet het gevoel heeft dat ze hem in de steek heeft gelaten in tijden van nood. Ridge heeft het nog niet helemaal opgegeven. Steffy komt binnen en begroet ze allemaal voordat ze vraagt: ‘Brooke, wat doe jij hier?’
Thorsten Kaye, Katherine Kelly Lang, Lawrence Saint Victor

Lees ook:  Bold & Beautiful Baas Brad Bell overweegt een Brooke/Taylor Romance

Finn arriveert bij de hut en vraagt ​​Beth hoe ze zich voelt. Hij gaat zitten om haar te onderzoeken en zegt dat hij denkt dat ze griep heeft. Hij heeft een medicijn meegebracht waardoor ze zich binnen de kortste keren beter zal voelen. Hope kijkt hem dankbaar aan. Zodra Beth haar injectie heeft gehad, vertelt Finn haar hoe dapper ze is en legt ze uit dat de vitamines snel zouden moeten helpen. Hij laat Beth haar verband kiezen en spoort haar aan veel te drinken en haar lichaam rust te geven.

Bij Forrester vertelt Ridge aan Steffy dat hij Brooke heeft gevraagd om zich daar bij hem te voegen. Carter vraagt ​​zich af of het gaat over waar ze het net over hadden. Ridge wil profiteren van hun sterke punten door met haar vooraan en in het midden een nieuwe campagne voor Brooke’s Bedroom te doen. Hij onthult de foto van haar in rode lingerie en zegt: “We moeten hier weer op terugkomen.” Brooke mijmert: “Dus daar heb je op je werk aan gedacht.” Ze herinnert hem eraan dat ze nu grootmoeder is. Carter zegt: “Niet zoals elke grootmoeder die ik ken.” Ridge grapt: ‘Rustig, Carter.’ Hij vertelt Brooke dat ze tijdloos, tijdloos, sexy en aantrekkelijk is. “Het is tijd. Stap uit de schaduw de landingsbaan op voor de camera’s en geef de mensen wat ze willen. Maak de slaapkamer weer van jou.”
Thorsten Kaye, Katherine Kelly Lang

Brooke houdt vol dat ze te oud is. Ridge is het daar niet mee eens en blijft zijn pitch maken. Hij heeft een heel retrospectief samengesteld van Brooke’s beste momenten bij Forrester. Steffy schudt haar hoofd terwijl Ridge Carter vraagt ​​om het licht aan te doen. Op een scherm wordt een montage van Brooke’s hoogtepunten afgespeeld. Als de lichten weer aangaan, vertelt Ridge aan Brooke dat ze nog veel meer te bieden heeft aan Forrester en de modewereld. Brooke heeft nog steeds veel vragen, maar: “Ja, ik zal het doen.” Ridge kust haar. Steffy trekt een gezicht.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila valt aan, dreigt Steffy uit Finns leven te halen

In de hut laten Finn en Hope Beth, de sterpatiënt, wat sap drinken. Hope vindt dat het tijd is voor haar dochter om weer naar bed te gaan. Finn biedt aan om haar daarheen te vervoeren. Beth vertelt Dr. Finn dat hij de beste is. Hoop zucht. Finn verschijnt weer en Hope bedankt hem voor zijn komst. Finn zegt: “Mijn genoegen.” Ze gaat op pad om bij Beth te kijken.

Meer: Don Diamont voorspelt problemen voor ‘Boppy’

Op het hoofdkantoor vraagt ​​Steffy aan Brooke: “Is er niet ergens waar je moet zijn?” Brooke realiseert zich dat ze van haar af probeert te komen. Ze weet dat ze niet blij is met het idee van haar vader om de slaapkamerlijn opnieuw op te starten. Steffy zal doen wat het beste is voor het bedrijf. Ze is nu meer bezorgd om Hope dan om haar lijn. ‘In het bijzonder omdat ze zoveel tijd met mijn man doorbracht.’

Meer: Poppy’s grote fout zal een einde maken aan haar dromen

In de hut vertelt Hope aan Finn dat ze zich zorgen begon te maken over Beth. Hij grapt: “Daarom kwam de dokter langs.” Hope vertelt hoeveel beter hij Beth en haar moeder zich liet voelen. “Het is een herinnering aan wat een ongelooflijke man je bent.” Ze glimlachen naar elkaar.

Meer: De populairste B&B-fotoshoots van Katherine Kelly Lang

Volgende The Bold and the Beautiful: Katie daagt Bill en Poppy uit over hun verleden, en Brooke wordt gedwongen een geheim te bewaren.

Kijk nog eens terug op het beste van Katherine Kelly Lang B&B fotoshoots in de onderstaande galerij.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]