Press ESC to close

RJ ontdekt dat Luna met Zende heeft geslapen


In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor 15 – 19 april, iedereen denkt dat Deacon het aan het verliezen is! Lees verder en bekijk de preview hieronder.

Arme Deacon, toen hij waarvan hij dacht dat het Sheila’s lichaam in de vlammen van het crematorium was, merkte hij dat ze tien tenen had toen het laken over haar lichaam gleed. Tien tenen! Hij vertelde Finn, evenals zijn gevoelens dat Sheila misschien nog leefde, maar iedereen dacht gewoon dat het zijn verdriet was. Uiteindelijk begon Finn zich af te vragen of Deacon echt zag wat hij zag, tot grote schrik van Steffy. Deacon’s zoektocht naar antwoorden gaf hem geen krimp en leidde ertoe dat hij berichten ontdekte tussen Sheila en haar net zo gekke look-a-like Sugar!

Diakentekst B&B

Meer: Uitleg — Wie is Sugar?

Als ze naar boven komt, roept Lauren tegen Deacon: ‘Ik wil haar naam nooit meer horen!’ Ondertussen zegt Finn tegen Steffy: ‘Deacon bevindt zich op een slechte plek.’ Steffy antwoordt: “Hij moet hiermee stoppen.” Zullen mensen, gewapend met wat hij over Sugar ontdekte, de theorie van Deacon gaan geloven dat Sheila ergens leeft?

Nu Thomas in Parijs was, wilde RJ dat hij, Luna en Zende een stap verder zouden gaan en Hope zouden helpen met haar modelijn. Hope was het daarmee eens en wilde dat Luna en Zende nauw zouden samenwerken. Luna barstte uiteindelijk los en begon RJ vorige week de gebeurtenissen te vertellen die plaatsvonden op de avond van het feest van zijn grootvader, en hoe de speciale pepermuntjes van haar moeder daarbij een rol speelden.

Lees ook:  Is Bold & BeautifulGaat de diaken weg? Wordt hij teruggestuurd naar de gevangenis?

RJ komt eraan en roept tegen Luna: ‘Mijn neef?! Jullie twee…?” Luna roept: ‘Het spijt me! RJ, alsjeblieft!” Ze reikt naar RJ, die wegrijdt. De zaken escaleren snel als RJ zijn neef confronteert. Zende roept tegen RJ: “Geef mij de schuld, geef haar niet de schuld!” RJ roept: “Ik neem het je kwalijk!” en slaat hem. Zullen RJ en Luna hier doorheen komen?

Lees de Gedurfd en mooi spoilers om erachter te komen wat Hope aan Liam onthult, en ook wat ze elkaar beloven.

Bekijk voordat je vertrekt de onderstaande galerij met de slechtste verhaallijnen ooit van soaps.

Video: Gedurfd en mooi/Facebook

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]