Soap Star Sarah Brown is een eerbetoon aan Doctor Friend na zijn dood


Op 17 maart maakte Sarah Brown bekend dat iemand die haar dierbaar was, was overleden.

Sarah Brown ging gisteren naar Instagram met “een volledig bezwaard hart”. Waarom? “Een vriend van 17 jaar die me als een vader behandelde, dr. Mac Moretz, is deze week helaas plotseling en onverwachts overleden.”

Meer: 50-jarig jubileum eerbetoon aan een geliefd icoon overdag

Hoewel het misschien verleidelijk is om te denken: “Wat? Hij was gewoon haar dokter, “hij was – en bedoelde – meer dan dat voor de Emmy-winnaar (voorheen Carly en Claudia op Algemeen ziekenhuis, Aggie op The Bold and the Beautiful en Madison op Days of Our Lives). “Hij was zo aardig en genereus voor me”, schreef ze, “en behandelde me maandenlang met vitamine- en mineralendruppels om me te helpen genezen van een maaginfectie die ik vorig jaar heb opgelopen als gevolg van coeliakie.”

Van de video’s die Brown van de twee had gepost, legde ze uit dat ze ‘dagen eerder’ waren opgenomen mijn eigen vader is overleden vorig jaar, wat ook heel plotseling gebeurde. “

Tot slot stuurde de actrice “liefde, gebeden en condoleances” naar de naasten van dr. Moretz. ‘Ik en zo veel anderen zullen je enorm missen,’ zei ze. ‘Godspeed, mijn vriend; mijn hart doet zo erg pijn. “

Als je na het lezen van zo’n triest artikel een oppepper nodig hebt, kun je die misschien vinden in de onderstaande fotogalerij, een overzicht van “De kleine dingen” die altijd een grote reactie krijgen van zeepfans – voor beter en soms slechter.