Sterft Sheila verder Bold & Beautiful? Kimberlin Brown Gaat weg?


Als je de promo hebt gezien The Bold and the Beautiful vrijgegeven voor de week van 27 maart, weet je hoe Sheila reageert op Bill’s verklaring dat haar terreurbewind voorbij is. Spoiler alert: niet goed. De gekke vrouw is zelfs zo woedend over het verraad van de loverboy dat ze, zoals het hoort, naar hem uitvalt.

Ah, maar er is een twist! Bill, goed bekend met Sheila’s voorliefde voor geweld, weet te zagen als ze zigt. Dus hij gaat aan de kant, en zij… zij gaat door de open deur naar het balkon en recht over de rand!

Zou dit de dood van Sheila kunnen zijn die echt blijft hangen? Het ziet er “niet goed uit”, gaf Kimberlin Brown toe op Instagram. “Kun je zeggen … auw?”

Sheila is natuurlijk niet alleen eerder down geweest, ze is ook down geweest voor de telling – en stuiterde nog steeds terug. We zouden het niet aan haar voorbij laten gaan om (opnieuw) dood te spelen en sporen terug te maken De jonge en de rusteloze in de hoop het zeldzame familielid op te sporen van wie ze nog niet vervreemd is. Vooral omdat ze, voor zover we weten, elkaar nooit hebben ontmoet. Maar toch… (Lees hier alles over dat personage.)

Sheila kon ook weg hinken, staart tussen haar benen, en vergiffenis smeken bij een van haar andere vergeten familieleden – en dat zijn er een heleboel. Beklim hier de gedraaide takken van de Carter-stamboom terwijl we wachten om erachter te komen of Brown moet worden toegevoegd aan onze fotogalerij van Vet en mooi komen en gaan.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Sheila Carter: Kwaad maar dom karaktergeschiedenis zegt