The Young and the Restless‘Victor Newman heeft overdag misschien niet veel langer de meest epische snor.

We weten niet waarom hij het deed. Misschien voor Movember, om mensen bewust te maken van de gezondheidsproblemen van mannen. Misschien deed hij het voor de lol. Misschien was hij gewoon een paar dagen afgeleid voordat hij klaar was met scheren.

Meer: De keukennachtmerrie van Bold & Beautiful star

Maar om welke reden dan ook, De kale en de knappe hoofdrolspeler Tanner Novlan is weggegaan en heeft voor zichzelf een nogal indrukwekkende snor ontwikkeld.

Op 15 november plaatste de acteur een foto van zichzelf terwijl hij met zijn nieuwe wenkbrauw wiegde en zwaaide met een fles wijn met een etiket dat behoort tot de meer uitgebreide die we ooit hebben gezien. (En als je ons al kent, je weet dat we in onze tijd een paar flessen hebben opengebroken. Erm, heel een paar.)

Op de een of andere manier slaagt Novlan erin om net zo knap te zijn met een soepzeef als zonder. Tot nu toe zijn Vet en mooi alter ego – hete doc Finn – is niet in de lucht verschenen met een lippendeken. En het is twijfelachtig of hij dat zal doen, aangezien contractspelers hun uiterlijk zelden drastisch veranderen. (Een beetje jammer, is het niet? Kunt u niet gewoon stel je voor Steffy’s reactie?)

Meer: Ben jij Team Quinn of Team Shauna?

Werkelijk, zo ongebruikelijk zijn make-overs van soap-acteurs die we, wanneer ze zich voordoen, naar adem snakken alsof een plot verdraaid is. Denk je dat we overdrijven? Bekijk gewoon de onderstaande foto’s, die herinneren aan een aantal andere foto’s voor en na sterren die hun beelden veranderden op niet alleen Vet en mooi maar The Young and the Restless, Dagen van ons leven en Algemeen ziekenhuis.