The Bold and the Beautiful Spoiler 22 – 26 november 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november, Thomas neemt een schot met – je raadt het al – een andere vrouw voor wie al is gesproken, en Finn wankelt nadat hij verneemt dat hij zijn hele leven is voorgelogen. En in plaats van het traditionele Forrester Thanksgiving-diner in het huis van Eric, volgen er kleinere vieringen. Ontdek welke twee personages de vakantie zullen doorbrengen met hun fantasieën door de gedetailleerde teasers hieronder te lezen.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 19 november:

Parijs is gevloerd als Thomas een verrassende romantische ouverture maakt. Kleur ons sceptisch, maar hoe gevloerd kan ze eigenlijk zijn in het licht van de ogen die ze naar elkaar hebben gemaakt? Misschien is ze gewoon verbaasd dat hij opvalt als ze met zijn neef uitgaat?!

Het is het moment van de waarheid als Li Jack op de plek zet voor Steffy en Finn. Al verscheurd door Sheila’s terugkeer naar zijn leven en al het drama dat de aanwezigheid van zijn moeder met zich meebrengt, hoe zal de dokter omgaan met weer een nieuwe klap? Zal het nieuws dat Jack zijn biologische vader is Finn in een neerwaartse spiraal brengen waardoor hij zijn leven zoals hij het kent op zijn kop zal zetten?

Vet en mooi spoilers voor week van 22 november:

Vet en mooi spoilers voor maandag 22 november:

Na een romantisch gebaar naar zijn kamergenoot Paris te hebben gemaakt, volgt Thomas haar op door haar te overrompelen met een echte bekentenis. Dit kan alleen zijn dat hij gek op haar is, maar wat zal ze in vredesnaam met deze informatie doen? Ze gaat tenslotte uit met zijn neef, met wie ze toevallig werken. Ongemakkelijk! Misschien heeft Matthew Atkinson gelijk als hij denkt Thomas zou zijn datinghorizon moeten verbreden.

De hits blijven komen voor Finn als de diepbedroefde en woedende dokter hoort van het bedrog van zijn vader. Zal hij zijn vader ooit kunnen vergeven dat hij tegen hem loog? geheel leven?! Misschien zal dit verraad ervoor zorgen dat Steffy’s man uiteindelijk naar de donkere kant gaat, omdat we allemaal weten dat hij als zoon van Sheila er een moet hebben!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 23 november:

Als je dacht dat Sheila echt behulpzaam was toen ze Jack adviseerde om eerlijk te zijn tegen Finn, dan beloven we dat je het mis hebt. In wat voor absoluut niemand een verrassing zou moeten zijn – althans niemand die bekend is met haar demente geschiedenis (hier beschreven) — de duivelin gebruikt de pijn en teleurstelling van haar babypapa in haar voordeel.

Shaken, Paris onthult Thomas’ proclamatie aan Carter. Ik hoop dat hij deze gelegenheid aangrijpt om erop te wijzen hoe veroordelend ze was zijn situatie met Zoe en Quinn en om haar eraan te herinneren dat dingen kunnen worden heel ingewikkeld heel snel in zaken van het hart. Vooral als je toevallig bij Forrester Creations werkt!

Vet en mooi spoilers voor woensdag 24 november:

Brooke en Ridge organiseren een traditioneel Thanksgiving-diner voor Steffy, Finn, Hope, Liam, Carter, Parijs en Zende. Het lijkt erop dat Thomas de snit niet heeft gehaald, wat waarschijnlijk het beste is als hij smacht naar de vriendin van zijn neef.

Terwijl Sheila en Deacon Chinees eten in haar hotelkamer, betreuren ze hoe ze de vakantie met hun kinderen zouden doorbrengen zonder de vervelende Forresters. Afzonderlijk fantaseren Deacon en Sheila over hun perfecte Thanksgiving-vakantie met hun gezin. Nutsvoorzieningen, Dat moet leuk zijn!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 25 november:

Vet en mooi zal een herhaling van uitzenden De bruiloft van Steffy en Finn, die oorspronkelijk werd uitgezonden op 6 augustus 2021. Terwijl u overweegt om ja of nee te antwoorden, bladert u door enkele van de prachtige portretten gemaakt op de bruiloft van het jaar.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 26 november:

Vet en mooi wordt voorrang gegeven aan CBS Sports. Maar je kunt nog steeds je oplossing krijgen door hoogtepunten van Steffy’s leven en liefdes bekijken. Of als je niet genoeg Bill op het scherm krijgt — en is bestaat er zoiets als “genoeg Bill”? – jij kan flash terug door zijn schandalige geschiedenis hier. Of als je na Thanksgiving nog steeds honger hebt, smul dan van een smorgasbord van de soaps’ grootste liefdesdriehoeken aller tijden.

— Candace Young/Charlie Mason