The Bold and the Beautiful Spoilers 1 – 5 augustus 2022


Stop ons als je deze eerder hebt gehoord, maar het lijkt erop dat het het einde van de rij is voor Sheila. In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 1 augustus tot en met maandag 5 augustus zoekt de moordlustige gekke vrouw een veilige haven terwijl Finn sporen zoekt om zich in het buitenland met Steffy te herenigen. In andere ontwikkelingen leidt een foto die op sociale media wordt gedeeld tot Instadrama, terwijl Ridge terugvalt in oude gewoonten. En met ‘oude gewoonten’ bedoelen we natuurlijk ‘Taylor’s armen’. Lees verder en we pakken deze teasers en meer uit…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 29 juli:

Ooo… Dollar Bill levert een onverwacht en uitzonderlijk geschenk aan een buitengewoon persoon. Deze heeft om Katie te zijn toch? Maar wat krijg je van het meisje dat alles al heeft – inclusief een nieuw hart en een nieuwe nier?

Steffy kijkt uit over een prachtig uitzicht in het zuiden van Frankrijk en wordt overmand door emotie bij het herinneren van Finn. Niet springen, lieverd, je prins is springlevend en is (hopelijk) onderweg!

Vet en mooi spoilers voor week van 1 augustus

Vet en mooi spoilers voor maandag 1 augustus

Oh nee! Sheila baant zich een weg naar Deacon’s huis met een gek verhaal en een wanhopig verzoek. Na zijn recente gesprekken met zowel Hope als Taylor, hebben we weten de hervormde oplichter wil dat geen enkel deel van zijn gestoorde voormalige vriend in zijn bezemkast crasht. Zal Deacon de gekke vrouw aangeven … of de rollen omdraaien en op een andere, meer sinistere manier met haar omgaan?

Finn, Ridge en Taylor zoeken naar Steffy in het prachtige vorstendom Monte Carlo. Er kunnen niet zoveel rouwverwerkingscentra in de buurt zijn die kinderen toelaten en nannies ter plaatse, dus we hopen op een vrolijk weerzien eerder liever later!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 2 augustus

Het is kraaktijd in de conciërgekamer als Deacon wordt gedwongen een gesplitste beslissing te nemen die zijn leven heel goed kan veranderen. Zal hij de held worden die zijn dochter altijd al wilde dat haar vader was, of zou Ridge het bij het rechte eind hebben door te zeggen dat hij nooit zal veranderen door staatsvijand nr. 1, oftewel Sheila te helpen?!?

Over de gekke vrouw gesproken, wat gaat er gebeuren nadat de giek op haar is neergelaten? Kijk, dit is waarom we zo bezorgd zijn over een probleem waarmee de show deelt Jong & Rusteloos. Lees er hier alles over.

Breek de weefsels uit! Er zal geen droge ogen in het huis zijn als het lot en de sterren op één lijn liggen, waardoor Steffy en Finn hun weg terug in elkaars armen kunnen vinden.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 3 augustus

In de romantische omgeving van Monte Carlo vieren Steffy en Finn hun wonder en delen ze een vreugdevolle familiereünie. Tijd voor ons om een ​​nieuw hoofdstuk toe te voegen aan onze met foto’s gevulde hervertelling van hun liefdesverhaal.

Op een gelukkig moment neemt Hope een foto van haar ouders die snel viraal gaat. Als je eerste gedachte niet was: “Oh nee, Ridge’s hoofd gaat ontploffen!” dan ken je de naaister niet. Dit zou zeker tot een reflexmatige reactie in het buitenland kunnen leiden, vooral aangezien Brooke’s man toevallig bij Taylor is!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 4 augustus:

Om de bovengenoemde redenen wordt Brooke gealarmeerd door de foto van Hope op sociale media. Aangezien Deacon en zijn charmes door Ridge zijn verbannen, zal La Logan met haar ex poseren terwijl haar man weg is Tenslotte zet de kibosh op “lot”?

Oh Oh. Het is nu nog ingewikkelder geworden, mensen: verstrikt in een euforisch moment delen Taylor en Ridge een kus. Waarom, waarom, waarom zal ze nooit ons artikel lezen dat alle keren beschrijft dat hij herhaaldelijk is? bewezen dat hij gewoon niet zo in haar is?

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 5 augustus

Dit zou goed moeten zijn! Nadat Brooke zijn aanwezigheid afwijst, legt Deacon zijn theorie over haar, Ridge en Taylor uit aan Hope. Onze enige vraag is: moeten we popcorn maken of een tablet kopen om aantekeningen te maken?

Ondanks haar vreugde om herenigd te zijn met de liefde van haar leven, verlegt Steffy haar aandacht van Finn alleen maar lang genoeg om Taylor en Ridge te vertellen over hun nieuwe sfeer sinds ze in Monte Carlo zijn. Zullen haar dromen om haar ouders weer bij elkaar te krijgen eindelijk uitkomen?!?

Keer terug naar de Gouden Eeuw van de televisie overdag met de onderstaande fotogalerij, een verzameling zeldzame beelden en dierbare herinneringen aan de veel gemiste Liefde in het middagtijdperk van soaps.

— Candace Young/Charlie Mason