The Bold and the Beautiful Spoilers 10 – 14 oktober 2022


Relaties veranderen voor onze ogen in Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 10 oktober tot en met vrijdag 14 oktober. Het ene moment kondigt Ridge aan bij welke van zijn favoriete vrouwen hij zal blijven, en het volgende moment haalt Sheila alles uit de kast om Deacon te verblinden. (Wat dacht je van gewoon… een tijdje geen poging tot moord?) En in wat misschien wel de meest schokkende spoiler van de week is, nadat Quinns lot is onthuld, maakt Katie een verrassende zet… misschien in de richting van Carter? Lees verder voor alle details!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 7 oktober:

In de samenvatting van vrijdag Ridge en Taylor kussengaat Brooke verwoed naar Aspen, en Donna vertelt Eric dat er een verandering in de plannen is.
Donna Eric B&B

Maakt niet uit, ze heeft de Spencer-jet niet nodig! Brooke is vastbesloten om voor Ridge te vechten en neemt de Forrester jet en gaat naar Aspen. Maar wat zal ze vinden als ze aankomt? Zou de man van wie ze houdt, die ervan overtuigd is dat ze hem heeft verraden, in de armen zijn van haar bitterste rivaal en de moeder van twee van zijn kinderen – Taylor?!? Als Steffy er iets over te zeggen heeft, zal Brooke ongetwijfeld een oogje in het zeil houden. Cue de enkele traan!

Nou, dit klinkt helemaal niet goed: Donna uit haar zorgen aan Eric over Ridge, Brooke en Taylor.

Vet en mooi spoilers voor week van 3 oktober

B&B Mening: Vet en mooi zojuist de basis gelegd voor een affaire… of twee!

Vet en mooi spoilers voor maandag 10 oktober:

Als Donna een verhitte discussie krijgt met Thomas over familie, kun je raden welke kant ze op zullen gaan.

Hoe lang is deze vlucht? Brooke is vastbesloten om haar huwelijk met Ridge te redden en is nog steeds onderweg naar Aspen.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 11 oktober:

Hoewel Steffy zich zorgen maakt over wat Brooke’s komst betekent voor de hereniging van mama en papa, hebben we een vreemd gevoel dat ze dat niet hoeft te doen. Waarom is dat? Want ook in deze aflevering…

… terwijl Brooke voor haar en de liefde van Ridge vecht, wordt hij overweldigd door de omvang van haar verraad. Het is bijna alsof hij zich niet alle keren herinnert dat ze elkaar in het verleden hebben verraden. Ridge, oude vriend, we hebben een heel fotoalbum gemaakt om de rotzooi die jullie de afgelopen decennia hebben gemaakt te herdenken. Kijk eens.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 12 oktober:

In de hoop indruk te maken op Deacon, doet Sheila een gewaagde zet. Mm-hm. Maar als die beweging niet uit zijn haar komt, kunnen we ons niet voorstellen dat hij super onder de indruk zal zijn. Ik bedoel maar’.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 13 oktober:

Blijkbaar begint het stof neer te strijken, want Ridge kan Steffy en Thomas een belangrijke update geven over zijn relaties met hun moeder en Brooke.

Wanneer Bill Katie vraagt ​​om naar hun toekomst te kijken, wordt Katie eerlijk tegen haar knipperlicht-echtgenoot. Laat haar antwoord zijn: ‘Onze toekomst? Waarom denk je dat we zelfs hebben een?”

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 14 oktober:

Daar gaan we. Carter bekent de waarheid over Katie aan Quinn. Maar zal het de bittere waarheid zijn die we voorspelden? (Lees dat verhaal hier.)

Wat Carter ook tegen Katie zegt, het zet haar aan tot een onverwachte zet – misschien door haar lippen op de zijne te richten en een nieuwe romance te beginnen?

Nu we het laatste kwartaal van 2022 ingaan, sluit je aan bij Soaps om hulde te brengen aan de dag dierenartsen die het jaar al van ons hebben afgenomen in de onderstaande fotogalerij.

— Candace Young/Charlie Mason