The Bold and the Beautiful Spoilers 12 – 16 september 2022


Oeps, ze deed het weer! In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 12 september tot en met vrijdag 16 september bewijst Brooke opnieuw haar eigen ergste vijand te zijn en komt ze in een hachelijke situatie terecht die een omslagpunt kan blijken te zijn voor Ridge. Ondertussen doen Hope en Steffy waar ze het beste in zijn en doen ze hun moeders na terwijl ze zich overgeven aan een verbale botsing (geen verf nodig). Eindelijk, gearchiveerd onder “Oeps, hij deed het opnieuw, “Liam plaatst zichzelf in een situatie en maakt het schijnbaar erger! Ontdek wie juridisch advies zal inwinnen en wie iets zal “stelen” door alle nieuwe teasers hieronder te bekijken.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 9 september:

Oh jee, de grote kanonnen komen naar buiten! De Forresters zullen ongetwijfeld op scherp staan ​​wanneer de Logan-zussen – Katie en Donna – samenwerken om Brooke te steunen. Of misschien niet… maar het is altijd leuk om de Logan-dames hoe dan ook te zien.

Heeft dit ooit eerder gewerkt?!? Brooke eist dat Taylor een einde maakt aan haar streken met betrekking tot Ridge. Als je een idee wilt hebben van hoe dit soort ultimatum in het verleden is gegaan, hoef je alleen maar door onze fotoalbum van de heftigste confrontaties van Brooke en Taylor – we noemden het niet voor niets “Fight Club”!

Vet en mooi spoilers voor week van 12 september:

Vet en mooi spoilers voor maandag 12 september:

Het lijkt erop dat Liam vastbesloten is om deel uit te maken van het probleem en niet van de oplossing (of een probleem te beginnen waar er geen is) wanneer hij Thomas confronteert met zijn bedoelingen met Hope. Afhankelijk van hoe erg het gaat, kunnen we kunnen moet dit zelfs toevoegen aan onze galerij van Liams meest botte moves ooit!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila laat een onheilspellende boodschap achter voor Hayes en geloften om terug te keren

Egad, het zal Sheila’s fantasieën over een leven met haar zoon en kleinzoon alleen maar voeden als ze een gestolen moment deelt met Hayes. Aftellen naar Sheila brengt een duivels plan in actie in drie, twee, één…

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 13 september:

Nou, hij kan maar beter gaan settelen, want dit gaat een tijdje duren (er is veel geschiedenis daar!): Een conflictueuze Ridge denkt terug aan zijn beste momenten met Brooke en Taylor. Als hij hulp nodig heeft bij het onthouden van de… slechtst momenten, is de wispelturige ontwerper welkom om onze compilatie van te raadplegen De hevigste gevechten van Brooke en Taylor – waarvan er vele over hem waren!

Als Paris Zende’s nieuwste ontwerp voor Ridge en Thomas modelleert, zullen er dan opnieuw vonken overslaan tussen Douglas’ vader en de beeldschone Forrester Foundation-directeur? Zoals iedereen je zal vertellen – en vooral Matthew Atkinson – gaat het over tijd voor Thomas om een ​​nieuwe liefdesinteresse te krijgen!

Vet en mooi spoilers voor woensdag 14 september:

Steffy spoort Ridge aan om zijn gevoelens aan Taylor toe te geven. Moet hij er echt in worden geduwd?!?

We begrijpen het. Het kan moeilijk zijn om te begrijpen waar Liam vandaan komt onder de beste omstandigheden, dus ik wens Hope veel succes terwijl ze probeert de zorgen van haar man over Thomas’ bedoelingen te verwerken.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 15 september:

Ronde twee! Of is het rond nr. 758? Hmm… Hoe dan ook, Steffy en Hope vechten – maar niet over Liam. Deze keer zijn het over Taylor, Brooke en Douglas. Zullen de stiefzusters in staat zijn om hun meningsverschillen over de huidige problemen op te lossen? Zijn voorbij twijfelachtig, maar de clash zal niettemin vermakelijk zijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Finn rockt de huwelijksreceptie door Sheila te onthullen

Wel nu, deze is een glibberige helling – die een groot potentieel heeft om rechtstreeks naar een ongeoorloofd iets of ander gebeuren te leiden: Bill en Brooke praten over Katie en halen vervolgens herinneringen op aan hun verleden. We zijn er zeker van dat als Katie wist wat deze twee van plan waren, het haar beslissing om het oude dollarbiljet te verzilveren alleen maar zou verstevigen!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 16 september:

Wij vertelde jij!! Ridge keert terug naar huis en vindt Brooke en Bill in een omhelzing. We gaan nu weddenschappen aan over hoe lang het duurt voordat de rokende naaister naar Taylor’s racet en verklaart dat zij is de vrouw voor hem.

Dat hebben we je al verteld Deel II: Duidelijk, Liam’s bemoeienis deed alles erger maken als Thomas Carter om juridisch advies vraagt ​​terwijl ze trainen in de Forrester-sportschool. Kan de vraag ergens over gaan? ander dan een voogdijuitdaging?

Met Dagen van ons leven verhuizen naar Peacock op 12 september, dit is het perfecte moment om Salem te bezoeken. En als je een beetje wilt weten wie wie is, dan hebben we het hieronder voor je: fotogalerij, die alles onthult, van familiebanden tot geheime agenda’s. Om er zeker van te zijn dat je nooit een aflevering mist, Klik hier. Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

— Candace Young/Charlie Mason

Lees ook:  Bold & Beautiful's Sheila-plot brengt Bad Bill op een nieuwe manier terug