The Bold and the Beautiful Spoilers 13 – 17 juni 2022


Het is 24 uur per dag schokkend in de nieuwste spoilers van Soaps.com voor The Bold and the Beautiful van maandag 13 juni tot en met vrijdag 17 juni. Niet alleen krijgt iemand een oogje op Donna en Eric die meer doen dan alleen kussen praten, maar Carter besluit een grote stap te zetten (in de verkeerde richting), Quinn neemt een directe benadering van zaken van het hart (in het bijzonder die van haar man), en Sheila bewijst aan Li dat Houdini niets tegen haar heeft… op tijd voor beiden om de moeder van alle verrassingen te krijgen! Lees verder, en we zullen ingaan op de kern van deze teasers en nog wat!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 10 juni:

In een noodlottige zet om zeker te zijn, kust Carter Paris, die verbluft is door maar blij met de plotselinge verandering van het hart van de COO. Zal ze stoppen om dat feit in twijfel te trekken, slechts enkele dagen voordat ze ervan overtuigd was dat hij nog steeds een affaire had met Quinn? We vermoeden van niet.

Niveau vijf nutjob alert! Grace dient een formele klacht in bij Ridge over Carter’s intimidatie van Parijs! Is iemand buiten een bedrijf even? toegestaan om namens een werknemer een klacht in te dienen, vooral als die werknemer eigenlijk nergens over klaagt?

Vet en mooi spoilers voor week van 13 juni:

Vet en mooi spoilers voor maandag 13 juni:

Er is nooit een saaie dag bij Forrester Creations, en deze is geen uitzondering. Ridge’s hoofd zal tollen wanneer, op de hielen van Grace’ losgeslagen klacht over Carter, zijn COO hem vervolgens verblindt met een aankondiging over Parijs.

Li haalt uit naar Taylor en geeft de Forresters de schuld van Finns dood. Wacht maar tot Doc ontdekt dat haar knappe schoonzoon echt leeft en zijn beschermende moeder Steffy laat geloven dat ze haar man nooit meer zal zien. Iets zegt ons dat de tafels niet alleen zullen draaien, maar ook wild zullen draaien!

Oh nee! Niet beseffend dat ze in de gaten worden gehouden, houden Eric en Donna een speels kussengevecht in hun bungalow. De grote vraag is, wie zullen Honey Bear en zijn weelderige Logan lovergirl in het oog krijgen – en, nog belangrijker, zullen ze bereid zijn hun geheim voor Quinn te houden?!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 14 juni:

We dachten eerlijk gezegd niet dat Li bang was voor Sheila, maar deze teaser geeft aan dat Finn’s adoptiemoeder doodsbang zal zijn als de psychotische biologische moeder van haar zoon glundert dat velen hebben geprobeerd, maar faalden, om haar achter de tralies te houden. Zou daar kunnen zijn nog meer definitieve voorbode van een jailbreak?!

Welnu, er is misschien “hoop” voor Donna die haar liefdesaffaire geheim houdt, omdat het haar nicht was die haar op heterdaad betrapte. Hope confronteert Donna, die haar smeekt om niemand over Eric te vertellen. Aan de andere kant is Hope niet iemand die bedrog door de vingers ziet, en eerlijk gezegd hoeft ze het alleen maar aan haar moeder te laten glippen en de kat zou uit de zak zijn. Brooke zou niet snel genoeg bij Quinn kunnen zijn!

Vet en mooi spoilers voor woensdag 15 juni:

Nou, dit is niet goed. Extatisch dat Finn nog leeft, keert Sheila zich snel tegen Li omdat ze het geheim houdt. We houden zeker niet van Li’s kansen als de duivelin uit de gevangenis ontsnapt en ontdekt waar ze ‘hun’ zoon vasthoudt.

Eric is stomverbaasd als hij hoort dat Quinn Bridget heeft gevraagd voor een ‘gezondheidsinterventie’. Hoe in hemelsnaam zal de flirtende echtgenoot zijn verhoogde hartslag en torenhoge bloeddruk uitleggen aan zijn doktersdochter zonder argwaan te wekken… of haar door te verwijzen naar onze fotogalerij van “Deric’s” liefdesaffaire?

Vet en mooi spoilers voor donderdag 16 juni:

Hoe komt het dat het onvermogen om met mensen in contact te komen altijd op zulke ongelegen momenten in soapseries toeslaat? Ridge en Taylor proberen Li te bereiken om haar te waarschuwen dat Sheila uit de gevangenis is ontsnapt. Zoals we eerder aanhaalden, kan dit scenario alleen maar buitengewoon slecht nieuws zijn voor de adoptiemoeder van Finn.

Oeps! Carter en Quinns liefde en passie voor elkaar worden duidelijk – maar voor wie? Gezien het op de loer liggen en naar de deur gluren dat regelmatig voorkomt bij Forrester Creations, gaan we gewoon zeggen dat we ons zorgen maken.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 17 juni:

Carter mag dan buiten woorden van Quinn houden, ze is nog steeds toegewijd aan haar ’trouwe’ echtgenoot. Dus, zal ze een poot hebben om op te staan ​​als ze haar voormalige geliefde probeert te overtuigen om Parijs niet ten huwelijk te vragen? We vermoeden dat Carter tegen alle reden in zal besluiten de vraag te stellen.

Nou, het lijkt erop – zoals voorspeld – Sheila heeft Li ingehaald. We weten dit omdat ze samen zijn als ze een onverwachte verrassing ontvangen. Zou Finn weer bij bewustzijn kunnen komen? Als dat zo is, moeten we ons afvragen waar hij mee wakker zal worden – misschien probeert de ene moeder de andere af?!?

Nog verder in de toekomst kijken? Bekijk onze galerij met zomervoorbeelden en voorspellingen voor een voorproefje van wat er zal – en moet – gebeuren? op al je favoriete programma’s!

— Candace Young/Charlie Mason