The Bold and the Beautiful Spoilers 14 – 18 juni 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 14 juni tot en met vrijdag 18 juni, worden Quinn en Carter in de war op kantoor wanneer hun geheim opnieuw een bedreiging wordt voor hun relaties, en Liam zijn steeds zwakker wordende vooruitzichten aanpakt door zich tot een verbazingwekkend onwaarschijnlijke persoon voor een gunst. Lees verder voor meer details over deze teasers en nog veel meer…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 11 juni:

Zullen de vonken weer overvliegen als Quinn en Carter elkaar informeren over hun huidige relatiestatus? Iets zegt ons dat het onvermijdelijk is – maar zullen ze ernaar handelen?

Na het voorstel van Carter blijft Zoe zalig onwetend dat haar geluk op het spel staat. Zou de onvermijdelijke ontdekking dat ze net zo slecht werd gespeeld als ze haar verloofde probeerde te spelen, de katalysator zijn voor Zoe om de stad te verlaten? Kan de show een manier vinden om uit te spelen? het verhaal dat we zo graag willen voor het personage?

Vet en mooi spoilers voor week van 14 juni:

Vet en mooi spoilers voor maandag 14 juni:

Misschien moet ze er niet over blijven praten op kantoor! Quinn raakt in paniek als ze erachter komt dat Paris weet van haar geflirt met Carter. Zal de vrouw van Eric in staat zijn om Zoe’s jongere broer of zus te overtuigen om te zwijgen voor het grotere goed, of zal? Paris morst de bonen naar Zoe en totale chaos veroorzaken bij Forrester Creations?

Wanneer Liam Thomas verbluft met een speciaal verzoek, vragen we ons af of hij de onstuimige ontwerper die zo toegewijd is aan Hope zal vragen om voor haar en de kinderen te zorgen terwijl hij achter de tralies zit.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 15 juni:

Teamprestatie! Carter en Quinn smeken Paris om hun geheim voor Zoe en Eric te bewaren, maar zal ze overtuigd worden? De weldoener van de Forrester Foundation zeker niet lijken zoals het type dat zich op zijn gemak voelt om dergelijke relevante informatie achter te houden … maar nogmaals, ze wil vooral Zoe’s geluk. Hm.

Het zal interessant zijn om Hope’s reactie te zien wanneer Thomas haar de gunst bekent die Liam hem vroeg. Zal ze, gezien het feit dat ze Liam ooit richting Steffy duwde toen haar eigen toekomst er somber uitzag, begrip hebben voor het gekke verzoek van haar man?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 16 juni:

Hoewel ze een mooie nieuwe man heeft in Finn, en bovendien een mooie toekomst, is het geen verrassing dat Steffy emotioneel wordt als ze Liam in de gevangenis bezoekt. Haar banden met haar babydaddy zijn immers diep en komen vaak terug.

Op de hielen van het wanhopige verzoek dat Liam aan Thomas heeft gedaan, moedigt Hope haar man aan om het geloof niet te verliezen. Zal Justin, de juridische adelaar van zijn vader, een wonder kunnen verrichten en hem uit de zak kunnen halen?

Vet en mooi spoilers voor donderdag 17 juni:

Ridge bevindt zich in een al te bekende positie en doet zijn best om de spanningen tussen Thomas en Brooke te verminderen. Maar de kleermaker heeft misschien meer geluk door olie en water te overtuigen om te mengen of de dunne lijn tussen liefde en haat te verdikken.

Vermoedelijk nog steeds koelbloedig in een gevangeniscel, haalt Bill uit naar Justin en Wyatt voor een baan niet goed gedaan. Natuurlijk zijn de jongens waarschijnlijk niet verrast door de tongstrelen, omdat ze bekend waren met zoveel van de tumultueuze geschiedenis van de heethoofdige tycoon, hier samengevat in glorieuze foto’s.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 18 juni:

Uitgeput en vol schuldgevoelens door haar sexy geheim te bewaren, is Quinn niettemin geschokt door Carter’s suggestie dat ze het schoon zouden maken. Mocht hij haar overtuigen om ermee door te gaan, wat zal er dan van hun liefdesleven worden – en hun banen?!? Zitten ze er niet te diep in om er nu uit te komen?

Ondanks zijn woede over de manier waarop zijn beste vriend stierf – en tegenover de verantwoordelijken – besluit Thomas aan Hope’s zijde te staan ​​terwijl ze haar toekomst navigeert. Maar zal de erfgenaam van Forrester in staat zijn om zijn? dorst naar wraak tegen Vinny’s moordenaars om zich op de taak te concentreren?

— Candace Young/Charlie Mason