The Bold and the Beautiful Spoilers 14 – 18 november 2022


In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november gingen Brooke en haar zussen op pad om erachter te komen of Thomas er echt verantwoordelijk voor is dat Ridge zijn vrouw in de steek liet. Maar ze kunnen maar beter snel handelen, want tegen het einde van de week bereidt Ridge zich voor om Taylor tot zijn bruid te maken!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 11 november:

In de samenvatting van vrijdag Brooke zweert Thomas te ontmaskerenen Donna komt tussen Thomas en Douglas in.
Donna app B&B

Thomas is nooit iemand die het goed genoeg met rust laat en dubbelt op zijn kwaadaardige manipulatie van Brooke en Ridge. Heeft hij niet gemerkt hoe goed dat uitpakte voor Sheila?

Zouden ‘krachten van buitenaf’ weer aan het werk kunnen zijn? Een vastberaden Brooke onthult een verontrustende theorie aan Hope.

Vet en mooi spoilers voor week van 14 november

Vet en mooi spoilers voor maandag 14 november:

Nadat ze heeft besloten dat er iets ‘slechts’ aan Thomas is – en er volledig van overtuigd is dat hij op de een of andere manier verantwoordelijk is voor het einde van haar huwelijk, confronteert Brooke haar voormalige stiefzoon. Iets zegt ons dat hij net zo goed zal uitkomen als hij zal stoppen met dagdromen over Hope!

Ridge, die zes seconden vrijgezel is geweest, is klaar om Taylor ten huwelijk te vragen. Wil je een voorproefje van het grote moment? Hier!

Wacht, dat is Zaan?!? De zoon van Heather Tom groeide met grote sprongen toen we niet keken!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 15 november:

Ridge heeft Brooke niet verteld waarom hij haar verliet, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat ze het nieuws over zijn verloving van Donna moet horen!

Hoe ver zal Thomas gaan om te voorkomen dat iemand erachter komt dat hij degene was die CPS belde?

Taylor, Steffy en Thomas lijken op het punt te staan ​​alles te krijgen wat ze willen… maar dit is waarom we er vrij zeker van zijn het gaat allemaal uit elkaar vallen.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 16 november:

Ridge verzamelt zijn familie – of in ieder geval één kant ervan – om wat nieuws te onthullen. Maar wat is het dat Thomas zo bang maakt?

Het is pas voorbij als het voorbij is – en er is een montage – dus maak je klaar voor Brooke en Ridge om definitief afscheid te nemen. (Of is het gewoon “totdat we weer herenigd zijn?”)

Vet en mooi spoilers voor donderdag 17 november:

Er moet een mysterie worden opgelost en de Logan-meisjes staan ​​klaar om samen te werken om de waarheid te achterhalen. Zullen ze Thomas kunnen arresteren voordat Ridge een ring om Taylors vinger doet?

Steffy overrompelt Ridge eigenlijk wanneer ze een behoorlijk belangrijke vraag stelt over Taylor … en Brooke!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 18 november:

De inkt is niet eens droog op Ridge’s nietigverklaringspapieren, maar dat maakt niet uit, want vandaag is de dag dat hij en Taylor zich opnieuw aan elkaar gaan binden.

Bekijk enkele van de grootste schandalen ooit om de grootste hits van primetime te rocken in de onderstaande fotogalerij die het gamma van verontrustend tot schokkend tot ronduit triest loopt.

– Candace Young/Charlie Mason