The Bold and the Beautiful Spoilers 15 – 19 november 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 15 november tot en met vrijdag 19 november, amoureuze wendingen zijn overal in Los Angeles gaande terwijl Eric een bekentenis ontvangt, Carter een zorgwekkende scène tegenkomt en Li de verwoestende waarheid ontdekt die haar man heeft voor haar achtergehouden – wat betekent dat het leven op het punt staat gelijk te worden meer ingewikkeld voor Finn en Steffy! Ontdek wie een onverwacht romantisch gebaar zal maken en wie Cupido zal spelen door de volledige teasers hieronder te lezen…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 12 november:

Liam is in strijd met de beslissing en het verzoek van Hope. Wat je zou verwachten, aangezien ze zelden veel van hem heeft gevraagd, afgezien van: “Saaay … denk je dat je misschien, heel misschien, zou kunnen afzien van het slapen met Steffy?”

Hoewel Jack Sheila uitnodigt voor de lunch, verstopt hij zich wanneer Finn arriveert. Dit is waarschijnlijk een voorbode van de onthulling van zijn geheim, denk je niet? Verrassend genoeg heeft Finn Sheila nog steeds niet gevraagd wie zijn biologische vader is. Zijn wij de enigen die het vreemd vinden dat hij herhaaldelijk opmerkt dat hij nieuwsgierig is naar zijn moeder? geheel leven, maar lijkt ambivalent over de identiteit van zijn vader?

Vet en mooi spoilers voor week van 15 november:

Vet en mooi spoilers voor maandag 15 november:

In plaats van Eric zijn eigen echtgenoot te laten kiezen, argumenteert Brooke met haar ex-man/schoonvader dat Donna, en niet Quinn, zijn perfecte match is. En hoewel ze zeggen dat het hart wil wat het wil, heeft het hart waarschijnlijk niemand ontmoet die zo overtuigend is als Brooke toen ze ergens haar zinnen op zette. Zal ze de Forrester-patriarch kunnen overtuigen om een ​​vrouwruil te doen?

Met visioenen van gelukkige gezinnen die dansen in haar hoofd, en Deacon die weigert met de bal te spelen, dringt Sheila er bij Jack op aan om Li en Finn het geheim te onthullen dat hij heeft bewaard. Zullen de chips die gaan vliegen in de chaos we weten zal het gevolg zijn dat als gevolg van zijn onvermijdelijke bekentenis in de gunst van de duivelin valt? Of zullen ze alleen bespoedigen wat we zeker weten? de dodelijke climax van deze verhaallijn.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 16 november:

Oh, daar gaan we, mensen. Carter geeft aan een gevleide Katie toe dat hij klaar is voor wat komen gaat in zijn leven… wat alleen een relatie met haar kan zijn. Zal dit paar de zonsondergang tegemoet rijden of geconfronteerd worden met een of meer obstakels, al dan niet onder de namen Bill en Quinn?

En daar is het dan… De relatie tussen Quinn en Eric verandert nadat ze een echte bekentenis heeft afgelegd, waarvan we redelijk veilig kunnen aannemen dat het de grap is die ze verborgen hield toen ze zich verzoenden – ze was al die tijd bij Carter geweest en had hem haar liefde betuigd. Ja, dit, gecombineerd met Brooke’s druk op Eric om zich met Donna te herenigen, zou heel goed het einde van dit huwelijk kunnen betekenen (opnieuw!) en Quinn laten worstelen om haar relatie met Carter te redden, net zoals hij heeft besloten om met Katie te daten! (Als de show maar weg was) de manier waarop we hoopten dat het zou lang geleden toen… )

Vet en mooi spoilers voor woensdag 17 november:

Als Zende de expertise van Quinn inroept voor het perfecte cadeau voor Parijs, gaan we ervan uit dat ze een sieraad voor hem zal ontwerpen en niet wijs hem op het kruidenbrouwsel dat ze Zoe gaf om de maag van haar zus van streek te maken tijdens haar eerste grote date met de ontwerper. Dat zou gemeen zijn, en eerlijk gezegd, met de knapperd Douglas die nu naar vader Thomas aan het vissen is om bij Paris te komen, zal Zende alle hulp nodig hebben die hij kan krijgen.

Wanneer Jack een schokkende onthulling doet aan een verwoeste Li, komt ze er ongetwijfeld achter dat de man van wie ze houdt een baby heeft gekregen van psychopaat Sheila en het geheim van Finns vaderschap zijn hele leven heeft bewaard!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 18 november:

Li, verraden en diepbedroefd, eist dat Jack het voor het zeggen heeft bij Finn. Zal haar man ermee instemmen of weigeren uit angst dat hij de zoon zal verliezen met wie hij altijd zo close is geweest vanwege zijn pijnlijke leugens?

Als Carter een ongemakkelijk moment tussen Paris en Thomas onderbreekt, zal hij dan te beleefd zijn om haar eraan te herinneren hoe hard ze hem veroordeelde voor bedrog, aangezien ze een serieuze relatie heeft met Zende?

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 19 november:

Parijs is gevloerd als Thomas een verrassende romantische ouverture maakt. Kleur ons sceptisch, maar hoe gevloerd kan ze eigenlijk zijn in het licht van de ogen die ze naar elkaar hebben gemaakt? Misschien is ze gewoon verbaasd dat hij opvalt als ze met zijn neef uitgaat?!

Het is het moment van de waarheid als Li Jack op de plek zet voor Steffy en Finn. Al verscheurd door Sheila’s terugkeer naar zijn leven en al het drama dat de aanwezigheid van zijn moeder met zich meebrengt, hoe zal de dokter omgaan met weer een nieuwe klap? Zal het nieuws dat Jack zijn biologische vader is Finn in een neerwaartse spiraal brengen waardoor hij zijn leven zoals hij het kent op zijn kop zal zetten?

Terwijl Eric nadenkt over zijn huwelijkse toekomst, kom erachter wat John McCook vindt van de vroegere en huidige liefdes van zijn personage door dit met foto’s gevulde interview met de ervaren acteur te bekijken.

— Candace Young/Charlie Mason