The Bold and the Beautiful Spoilers 16 – 20 mei 2022


Ding-dong, de heks is… Nou, niet dood. Maar in Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 16 mei tot en met vrijdag 20 mei belandt Sheila inderdaad in politiehechtenis. In andere ontwikkelingen leert Brooke eindelijk het antwoord op de vraag van $ 1 miljoen (“Waarom heb ik gedronken op oudejaarsavond?”), Ridge beslist tussen zijn vrouwen (voorlopig), Bill geeft een ongevraagde mening en Thomas onthult een waarheid die zeker consequenties hebben. En als je verder leest, zullen we alle details over deze en meer teasers uitpakken en op een rijtje zetten…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 13 mei:

Deacon vecht misschien een verloren strijd tegen ‘het lot’. Maar hij verdubbelt niettemin zijn theorie over Ridge aan Brooke en Hope.

Tijdens een verhit gevecht met Sheila herinnert Steffy zich weer een schokkende herinnering. We vermoeden dat ze de gekke vrouw zal ontmaskeren omdat ze Brooke van de spreekwoordelijke wagen duwde op oudejaarsavond. Of zal ze? Per slot van rekening zou de onthulling haar vader terug kunnen sturen naar de blondine en uit het leven van haar moeder!

Vet en mooi spoilers voor week van 16 mei:

Vet en mooi spoilers voor maandag 16 mei:

Nadat Hope de mening van Deacon over Ridge heeft gehoord, troost Hope Brooke terwijl ze wanhopig op zoek is naar antwoorden op een aantal zeurende vragen. We raden een van haar grootste hits, “Waarom heb ik gedronken op oudejaarsavond?” zal een grote rol spelen in de afspeellijst.

Sheila is het gevaarlijkst als ze in het nauw wordt gedreven en wordt aangevallen, en dat is precies waar ze zich nu bevindt. We kunnen alleen maar hopen dat Steffy en haar dierbaren er ongedeerd uit komen als de gekke vrouw weigert stilletjes naar buiten te gaan en tot het einde toe te vechten. Wie houden we voor de gek? We weten dat ze gewond zullen raken… Misschien is het het beste om te hopen dat ze uit de confrontatie komen in leven!

Hoewel het lijkt op de laatste stand van Sheila, is dit wat Kimberlin Brown onlangs zei: haar status met de soap.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 17 mei:

Hmm… dit wordt een thema: Taylor maakt zich zorgen over de toekomst van haar relatie met Ridge en zoekt advies bij Steffy. Zal haar dochter haar blijven aanmoedigen om te vechten voor een man die van twee vrouwen houdt, of zal ze haar moeder in plaats daarvan voorstellen om het drama achter zich te laten en een eigen ‘Fin’ te worden?

In wat zou kunnen leiden tot een keerpunt in Ridge’s laatste ronde van twijfel tussen zijn huidige en ex-vrouw, staat hij aan Brooke’s zijde terwijl ze de gruwelijke waarheid over Sheila’s misdaden ontdekt. Eindelijk zal ze haar antwoord hebben op de knagende – en absoluut gekmakende – vraag waarom ze op oudejaarsavond dronk. Zoete opluchting!

Vet en mooi spoilers voor woensdag 18 mei:

Nou, dit zal vast goed vallen bij Ridge als hij erover hoort: Dollar Bill vraagt ​​Wyatt, Liam en Hope de liefde van de naaister voor Brooke in twijfel. Zijn we op weg naar een nieuwe ronde van “Bridge” vs. “Brill”?

Waarschuw de bookmakers en plaats uw weddenschappen! Het moment van de waarheid breekt aan als Ridge een beslissing neemt over zijn nabije toekomst met Brooke en Taylor. Merk op dat de teaser ‘onmiddellijk’ zegt, zoals in ‘onder voorbehoud van verandering’, dus je moet ook een aparte inzet plaatsen op de uitkomst van het lange spel.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 19 mei:

Quinn is zich nog steeds niet bewust van het feit dat Eric met Donna aan het spelen is en niet op het pickleball-veld van de club, zoals hij beweert, en verenigt zich met haar man om de familie Forrester te helpen in tijden van crisis.

Wanneer Ridge zijn plannen onthult, wordt Steffy emotioneel en spreekt Taylor haar waarheid. We kunnen ons niet eens voorstellen hoe bijtend die openhartigheid zou zijn als hij onthult dat hij voor Brooke kiest! Had Taylor maar geluisterd toen we haar probeerden te waarschuwen dat Ridge gewoon niet zo in haar is. (We hebben zelfs foto’s toegevoegd, in het belang van Pete!)

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 20 mei:

Thomas kan zijn schuld niet onderdrukken en vertelt Ridge over zijn betrokkenheid bij Sheila. Zijn vader zal ongetwijfeld van streek zijn dat zijn zoon niet meteen zijn mond open heeft gedaan en weer een nieuwe manipulatie heeft uitgevoerd… maar zijn goede bedoelingen en schuldgevoel zouden de jongere ontwerper wat browniepunten kunnen opleveren. Brooke daarentegen is vrijwel zeker volkomen meedogenloos jegens haar stiefzoon.

Het is net als Donkey Kong! Maak je klaar voor een beetje – oké, een veel — rock in de gevangenis wanneer Deputy Chief Baker Brooke face-to-face tijd gunt met een gevangengenomen Sheila.

Bekijk een Who’s Who van de soapsterren die overdag het meest nodig hebben in de onderstaande fotogalerij van veel gemiste acteurs uit Vet en mooi en alle optredens.

— Candace Young/Charlie Mason