The Bold and the Beautiful Spoilers 16 – 20 november 2020


In Soaps.com’s nieuwste De kale en de knappe spoilers voor maandag 16 november tot en met vrijdag 20 november, Flo en Wyatt raken verstrikt in Quinn’s beef met Shauna, Zoe’s grote nieuws zet Zende op een moeilijke plek, en Liam en Hope raken op gespannen voet met elkaar terwijl hij zijn verdenkingen over Thomas blijft pushen.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 13 november:

Zoë heeft geprobeerd te vermijden aan iemand – ook aan zichzelf – toe te geven dat ze gevoelens voor Zende zou kunnen hebben. Maar de medewerkers zullen misschien eindelijk de muziek onder ogen moeten zien!

Eric voelt zich niet bepaald vergevingsgezind als het om Quinn gaat. Zou het horen van Wyatt pleiten voor de zaak van zijn moeder de Forrester-patriarch van mening veranderen? Of is hij er echt klaar voor om ermee op te houden?

Vet en mooi spoilers voor week van 16 november:

Vet en mooi spoilers voor maandag 16 november:

Ah, is er iets ongemakkelijkers dan vast te zitten tussen je moeder en je vriendje? Dat is de lastige grond die Flo probeert te navigeren nadat Wyatt Shauna beschuldigt.

Carter heeft duidelijk een goede indruk van Parijs gemaakt, omdat ze haar volledige steun achter de verloving van haar zus met de man steunt. (Ik denk dat Paris niet heeft gemerkt dat die vonken tussen Zoë en Zende vliegen. Maar nogmaals, misschien wel en daarom is ze werkelijk aan boord bij de verloving.)

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 17 november:

Wyatt en Flo besluiten dat het tijd is voor een kleine familiebijeenkomst waar ze de wet voor Shauna vastleggen waar het Eric en Quinn betreft. Maar zal ze, gezien het feit dat Shauna de ouder is, echt luisteren naar wat Flo en haar vriend te zeggen hebben?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 18 november:

Steffy wil duidelijk geloven dat Thomas zijn voorheen slechte manieren heeft veranderd. Liam is natuurlijk niet zo overtuigd. Zal hij zijn ex ervan kunnen overtuigen dat ze het mis heeft om haar vertrouwen in haar broer te stellen?

Shauna houdt een geheim achter voor haar BFF. Als Quinn erachter komt over de leugen die haar vriendin heeft verteld, kijk dan of de vacht vliegt!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 19 november:

Dit is misschien het seizoen van pompoentaart, maar degene die Quinn vandaag eet, is van de bescheiden soort. Als ze Eric nogmaals smeekt om haar te vergeven omdat ze met Shauna een complot heeft gesmeed tegen Brooke en Ridge, zal haar man dan eindelijk toegeven?

U weet dat Liam gelijk heeft over Thomas, en wij weet dat Liam gelijk heeft over Thomas, maar Hope komt eigenlijk op voor Douglas ‘vader wanneer haar steeds gefrustreerde echtgenoot haar het licht probeert te laten zien.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 20 november:

Zende wenst de pas verloofde Carter en Zoe zijn beste wensen. Maar iets zegt ons dat als je in zijn ogen kijkt, je zult zien dat hij zijn ware gevoelens verbergt. (Eigenlijk kun je waarschijnlijk overal in zijn algemene richting kijken. De man heeft niet echt een pokerface als hij in de buurt van Zoe is.)

Ze hebben de laatste tijd hun meningsverschillen gehad, vooral wat Thomas betreft, maar Steffy en Liam vinden tijd om contact te maken over hun wederzijdse liefde voor hun dochter, Kelly.

Net toen je dacht dat het niet vreemder kon worden waar het Thomas en zijn kamergenoot betreft, gaat de mannequin haar liefde voor hem verklaren!

– Richard Simms / Candace Young