The Bold and the Beautiful Spoilers 18 – 22 juli 2022


Het lijkt erop dat het tijd is voor Finn! In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 18 juli tot en met maandag 22 juli, terwijl Ridge Mike Guthrie onder druk zet om informatie over Sheila, gaan de gekke vrouw en haar “overleden” zoon een strijd aan die de een of de ander echt in het graf kan brengen! Bovendien zet Hope papa Deacon wat harder onder druk dan verstandig zou zijn, en Bill deelt een update over zijn relatiestatus met Katie. Wacht, doen ze zelfs? hebben een relatie op dit moment? Krijg alle deets hieronder…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 15 juli:

De zaken nemen een macabere wending en Finn realiseert zich hoe gestoord Sheila is, wanneer ze hem zijn overlijdensakte laat zien. We wedden dat hij de reactie van zijn vrouw Steffy ‘krijgt’ op zijn biologische moeder die nu maar al te duidelijk op hun trouwdag verschijnt. Dit zou een “Ik zei het je toch!” moeten zijn. voor de leeftijden.

De horror! Sheila raakt in paniek, bang dat ze te ver is gegaan en… eigenlijk vermoordde Finn deze keer. Kan de veerkrachtige dokter nog terugveren? een ander onbedoelde aanslag op zijn leven door de losgeslagen vrouw die hem ter wereld bracht?

Vet en mooi spoilers voor week van 18 juli:

Vet en mooi spoilers voor maandag 18 juli:

Het klinkt alsof Mike het licht zal zien waar Sheila bezorgd over is als hij zich tegen haar keert en betoogt dat het tijd is voor haar om zichzelf aan te geven. Is er een kans dat de gekke brunette echt naar haar rechterhand luistert in plaats van naar de stemmen in haar hoofd? Of zal haar ondergang komen van? de laatste plaats die ze verwachtte?

Hoe vaak verandert medeleven in liefde (of op zijn minst aantrekkingskracht) op soaps? Best veel eigenlijk! Zal dat het geval zijn wanneer Taylor voorzichtigheid in de wind gooit en met Deacon haar gevoelens over Brooke en Ridge deelt? We hopen het een beetje – en het lijkt erop Krista Allen en Sean Kanan verzenden “Dealor” te!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 19 juli:

Finn zet alles op het spel om zijn eigen leven te redden en terug te keren naar de vrouw van wie hij houdt. Finn smeekt Mike om Sheila onder de bus te gooien en hem te helpen ontsnappen. De vraag is nu of Mike zijn eigen leven door een van de engste vrouwen in soaps te bedriegen!

Oh nee! Ridge en Brooke leggen de puzzelstukjes in elkaar voor Baker over Mike Guthrie. We geven toe dat we niet helemaal verrast zijn, want we zagen de gloeilamp aangaan in deze preview toen Brooke maakte de connectie tussen Sheila en de bewaker.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 20 juli:

Deze twee blijven gewoon een band vormen – en we zijn er dol op. Hope troost Deacon over zijn trauma voordat hij hem voorzichtig ondervraagt ​​over Sheila. Maar zal Hope’s slecht getimede grillen de betovering verbreken en een gedesillusioneerde Daddy Dearest de deur uit sturen?

Sheila’s laatste schrikbewind komt steeds dichter bij zijn onvermijdelijke einde wanneer Ridge Mike Guthrie op de proef stelt over zijn relatie met de ontsnapte voortvluchtige in de verhoorkamer van de politie. Zal Sheila’s sidekick de goederen opgeven zodat Finn door zijn schoonvader kan worden gevonden en herenigd met Steffy?!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 21 juli:

In wat zou een van de meest gesleepte “Zullen ze of zullen ze niet?” scenario’s die zich ooit in een soap hebben afgespeeld, vertrouwt Bill Wyatt toe over zijn huidige relatiestatus met Katie. zouden ze kunnen Tenslotte weer bij elkaar zijn? Of zullen we leren dat het duo voorgoed is gestopt?

Vermoedelijk nog steeds een vast publiek, is Finn verbijsterd als hij luistert naar Sheila die beschrijft wat ze met Li heeft gedaan. Zal de woede die in zijn hart brandt na de onthulling hem de kracht geven om zijn ontvoerder/moeder te overmeesteren… of zelfs om haar te vermoorden?! Gezien de manier waarop dit verhaal is gestructureerd, lijkt er geen andere uitweg te zijn. (Bekijk hier wat we bedoelen.)

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 22 juli:

Dit klinkt niet goed: Taylor en Ridge horen over nieuws over Steffy’s huidige gemoedstoestand. We vermoeden dat het moeilijker is geweest dan ze dacht om het plotselinge en schokkende verlies van haar man te verwerken – door toedoen van zijn eigen moeder!

Krachtige scène-waarschuwing! Finn laat zich verbaal los op een radeloze Sheila voordat hij zichzelf uit zijn ziekenhuisbed trekt. Haar misdaden sporen hem duidelijk aan om zijn beperkingen te overwinnen – maar zal hij genoeg benzine in de tank hebben om zich voor eens en voor altijd uit haar klauwen te bevrijden?

Vet en mooi spoilers voor week van 25 juli:

Vet en mooi spoilers voor maandag 25 juli:

Wyatt en Liam delen een broederlijke band terwijl ze Steffy, Hope en Bill bespreken. Of de gebroeders Spencer het nu eens of oneens zijn met de zaken, één ding is zeker: het wordt een vermakelijk gesprek!

Twee stappen vooruit en drie stappen terug: terwijl Finn vecht voor zijn leven, onderwerpt Sheila haar woedende zoon met een verborgen spuit. Wat zal er nu worden van Steffy’s belegerde echtgenoot?!

Uitchecken bekende gezichten van Vet en mooi en alle soaps in de onderstaande galerij die de mooie foto’s van toen en nu in de schijnwerpers zetten Dagen van ons leven oud-leerlingen.

— Candace Young/Charlie Mason