The Bold and the Beautiful Spoilers 2 – 6 mei 2022


Het lijkt wel oude tijden in de nieuwste spoilers van Soaps.com voor The Bold and the Beautiful van maandag 2 mei tot en met vrijdag 6 mei. Waarom is dat? Om te beginnen, want Quinn en Carter herbeleven de verzengende liefdesaffaire die hun leven op zijn kop zette (en opnieuw kon!). Bovendien komt Liam opnieuw misschien te dicht bij om Steffy te troosten, Brooke bevindt zich aan de buitenkant en kijkt naar de steeds sterker wordende band van Taylor en Ridge, en Sheila heeft een glans in haar ogen waarvan we vrezen dat die maar één ding kan betekenen: moord! Lukt het Steffy om de dood voor de derde keer te bedriegen? Lees verder voor de deets over deze spoilers en meer.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 29 april:

Wanneer Bill en Liam beloven gerechtigheid te krijgen voor Steffy, kunnen ze zichzelf onbedoeld bovenaan Sheila’s hitlijst zetten. Is het voor hen te laat om Deacon wat vechtkunstbewegingen te laten zien? Over Hope’s vader gesproken…

Deacon serveert goedbedoelde troostende woorden aan een gekwelde Sheila. Maar zullen ze het gewenste effect hebben… of alleen dienen om de onstabiele vrouw nog meer van hun stuk te brengen?

Vet en mooi spoilers voor week van 2 mei:

Vet en mooi spoilers voor maandag 2 mei:

Nadat ze is ontsnapt aan Sheila’s gemene pogingen om haar voor altijd het zwijgen op te leggen, wordt Steffy vreugdevol herenigd met haar kinderen nadat ze uit het ziekenhuis is ontslagen. Dat gezegd hebbende, is het een goede gok dat ze nog steeds te maken zal hebben met haar gestoorde schoonmoeder, zelfs op haar eigen terrein.

Het is moeilijk om altijd een weldoener te zijn! Bijgevolg heeft Hope complexe emoties over Liams rol in Steffy’s herstel. Zal haar man zijn teenslippers aantrekken voor een uitstapje naar het huis van zijn ex om haar een schouder te geven om op te leunen? Vraag je je af waarom dat zo’n probleem is? Bekijk de hoogtepunten van De rivaliteit van Hope en Steffy door de jaren heendie vooral hun weifelende wederzijdse liefdesbelangen omringden.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 3 mei:

Gezien hun geschiedenis zal het voor niemand een verrassing zijn dat Brooke en Thomas tegenstrijdige reacties hebben wanneer Hope probeert Liams acties te rationaliseren. Wauw, misschien hadden we gelijk en Dudley Do-Right echt is bij Steffy intrekken!

Ja, we hadden gelijk – in ieder geval gedeeltelijk. Bereid je voor op een ernstig déjà vu-geval wanneer een fragiele en emotionele Steffy op Liam steunt voor steun. Zouden haar ouders niet, je weet wel, de slimmere, veiligere, verstandigere keuze zijn om haar door deze donkere dagen heen te loodsen?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 4 mei:

Boy oh boy, niets gaat Brooke’s kant op deze week! Eerst had ze te maken met zorgen dat haar dochter haar greep op Tofu Boy zou verliezen, en nu brengt Steffy’s tragedie Ridge en Taylor dichter bij elkaar. Hoe zal de gefrustreerde blondine reageren? Of, gezien haar gebruikelijke MO, moeten we misschien vragen wie ze zal zich wenden tot in haar tijd van nood.

Cue de sexy muziek! Carter en Quinn bespreken hun verleden en wat hen tot elkaar aantrok. We moeten ons afvragen of de diepe duik hen ertoe zal brengen de verleiding opnieuw te bezoeken – vooral wetende dat Eric zijn echtelijke bed mijdt ten gunste van nachten in het Forrester-pension.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 5 mei:

Het klinkt voor ons niet als een winnende strategie; in feite klinkt het ronduit gevaarlijk. Maar je moet Deacon rekwisieten geven om zelfs maar te redeneren met een irrationele Sheila over het bezoeken van haar kleinzoon. Zal hij zijn losgeslagen vriendin bereiken? Wie houden we voor de gek – van Cursus hij zal niet.

Jij pakt de popcorn, wij brengen het “gejank”. Want dat is misschien waar we voor staan ​​als Paris een verbijsterde Zende informeert dat ze betrokken is bij iemand anders – Carter!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 6 mei:

We gaan niet liegen, het is verfrissend om te horen dat iemand niet denkt dat Paris perfect is, maar wanneer Quinn Carter duidelijk maakt dat hij het beter kan dan Zoe’s jongere zus, moeten we ons afvragen of ze niet alleen a wee beetje jaloers.

We zullen, deze klinkt onheilspellend: Steffy voelt dat er iets niet klopt als Sheila onaangekondigd op bezoek komt. Is de gekke vrouw er echt om Hayes te zien… of hoopt ze op nog een kans om van de baby een wees te maken?!?

Herzien Vet en mooi’s meest impactvolle sterfgevallen aller tijden via deze met tranen bevlekte fotogalerij.

Uitchecken toen-en-nu foto’s van enkele van je favorieten van Vet en mooi, Jong & Rusteloos, Dagen van ons leven en Algemeen ziekenhuis in de nieuwe galerij hieronder van bekende gezichten uit het verleden van Port Charles.

— Candace Young/Charlie Mason