The Bold and the Beautiful Spoilers 21 – 25 maart 2022


Breek de bubbels los! The Bold and the Beautiful wordt deze week 35. En in Soaps.com’s nieuwste spoilers voor maandag 21 maart tot en met vrijdag 25 maart, leggen we het plan van de soap uit om niet alleen deze gedenkwaardige gelegenheid te vieren, maar ook Brooke. We zullen ook bespreken hoe erg Sheila en Thomas zich moeten inschrijven voor een Scheming for Beginners-les en onthullen welk tweetal allemaal boom-chicka-bow-wow krijgt.

Vet en mooi spoilers voor week van 21 maart:

Vet en mooi spoilers voor maandag 21 maart:

O, de ironie! Finn verrast Sheila met een verrassingsbezoek en een kans op verlossing… net wanneer ze de kans heeft verkeken die ze ooit had om de lei schoon te vegen door Brooke van de wagen te duwen en Thomas erover te laten zwijgen!

Over Thomas gesproken, Steffy besluit om de oorzaak van het recente vreemde gedrag van haar broer te doorgronden in plaats van alleen maar blij te zijn dat hij Hope niet meer belachelijk maakt of liefheeft op een mannequin. Pak de overwinning, zus!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 22 maart:

Terwijl Steffy stiekem van een afstand toekijkt, doet Sheila wat al snel haar favoriete tijdverdrijf is geworden: Thomas er intens op aandringen te zwijgen over haar bemoeienis met het leven van zijn familie. Je zou denken dat een ervaren intrigant als Sheila beter zou weten dan dat soort dingen in het openbaar te doen, en toch…

Wauw. nutsvoorzieningen deze belooft een heel speciale aflevering te worden. Brooke bevestigt haar spijt over het verlies van Ridge door terug te denken aan momenten uit het verleden met zijn moeder, Stephanie – dezelfde Stephanie die haar de Slut From the Valley uitriep tot een onwaarschijnlijke vriend en ouderfiguur.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 23 maart:

Op de dag The Bold and the Beautiful de 35ste verjaardag van zijn debuut viert, wordt Thomas heen en weer geslingerd tussen eerlijk zijn tegen Ridge en zijn nieuwe familie bij elkaar houden. Kom op, bro, doe het juiste en laat ons alles zien wat je hebt geleerd van fouten uit het verleden!

Nadat Finn een romantische slaapkamerscène voor Steffy heeft gecreëerd, spelen ze een spetterend potje Wii-bowling. Grapje. Natuurlijk bedrijven ze zoete liefde!

Terwijl Ridge en Brooke worstelen om hun weg te vinden, worden ze overmand door emotie. Zal hij toegeven dat hij haastig was om de stekker uit hun huwelijk te trekken? Zal ze opnieuw voorstellen dat ze het de oude universiteit nog een keer proberen?

Vet en mooi stevent af op een grote wending. En hoewel we nog steeds niet weten wat het is, weten we tenminste één ding dat het absoluut niet is. Vraag hier de bevestiging aan.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 24 maart:

Ter ere van het 35-jarig jubileum, The Bold and the Beautiful begint een speciale, op zichzelf staande aflevering gewijd aan Brooke en vijf van haar ware liefdes. Fanfavorieten en voormalige castleden Jack Wagner, die Nick Marone speelde van 2003-12, en Winsor Harmon, die Thorne Forrester speelde van 1996-2016, keren terug voor de gelegenheid, waarbij ook John McCook (Eric), Don Diamont centraal staat (Bill) en Thorsten Kaye (Ridge). Nou, en Katherine Kelly Lang ook – maar aangezien het een Brooke-gecentreerde aflevering is, wist je dat, toch?

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 25 maart:

Nieuwsflits, Thomas: Deuren kunnen dicht. Oproepen kunnen privé worden aangenomen … of helemaal niet. Maar omdat hij dat niet lijkt te beseffen, is hij genoodzaakt te dekken wanneer Ridge en Carter zijn kant van een gesprek met Sheila afluisteren. En je kunt raden wat het onderwerp is!

Dit gaat goed. Finn probeert Steffy gerust te stellen over wat er met zijn moeder en Thomas aan de hand kan zijn. Alsof er iets goeds zou kunnen voortkomen uit een associatie tussen de voormalige klimplant en LA’s belangrijkste gek.

Terwijl de soap terugkijkt op zijn 35 jaar, doen we hetzelfde met Brooke, herinnerend aan haar wilde leven en vele liefdes in het fotografische eerbetoon hieronder.

— Candace Young/Charlie Mason