The Bold and the Beautiful Spoilers 23 – 27 mei 2022


We voelen een nieuwe ronde van partnerruil in de maak. In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei brengt Liam ontzettend veel tijd door met een vrouw die niet zijn vrouw is (althans niet zijn huidige), Ridge neemt een beslissing met een liefdesvrouw die niet goed zal zitten met zijn andere, en volgens Carter is er misschien een nieuwe bedreiging voor Quinns wankele huwelijk. Wat – of moeten we zeggen? wie – is het? Lees verder en alles zal onthuld worden.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 20 mei:

Thomas kan zijn schuld niet onderdrukken en vertelt Ridge over zijn betrokkenheid bij Sheila. Zijn vader zal ongetwijfeld van streek zijn dat zijn zoon niet meteen zijn mond open heeft gedaan en weer een nieuwe manipulatie heeft uitgevoerd… maar zijn goede bedoelingen en schuldgevoel zouden de jongere ontwerper wat browniepunten kunnen opleveren. Brooke daarentegen is vrijwel zeker volkomen meedogenloos jegens haar stiefzoon.

Het is net als Donkey Kong! Maak je klaar voor een beetje – oké, een veel — rock in de gevangenis wanneer Deputy Chief Baker Brooke face-to-face tijd gunt met een gevangengenomen Sheila.

Vet en mooi spoilers voor week van 23 mei:

Vet en mooi spoilers voor maandag 23 mei:

Li had eerder een intense hekel aan Sheila, omdat ze haar had verboden om Finns lichaam nog een laatste keer te zien, dus we kunnen alleen voorstellen wat haar reactie zal zijn als ze ontdekt dat de biologische moeder van haar zoon verantwoordelijk was voor zijn dood. We zouden eigenlijk bang kunnen zijn voor Sheila’s welzijn als ze niet achter de tralies zat!

Lees ook:  Zal Zoe van The Bold and Beautiful terugkeren voor wraak als een schurk? — Kiara Barnes

Liam komt voor niemand als een verrassing en geeft Steffy de liefde en steun die ze zo hard nodig heeft. Zal Hope het aankunnen, of zal ze eindelijk genoeg onzekerheid hebben gehad in haar huwelijk?

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 24 mei:

We zullen, deze zal niet goed aflopen. Ridge en Taylor sluiten een pact om Thomas’ betrokkenheid bij Sheila geheim te houden. Maar zoals we weten, blijft niets verborgen op soaps. Wanneer deze informatie naar buiten komt en de doofpot wordt onthuld, zal Brooke het dan als verraad zien? Zo ja, wat zal er dan van haar “lot” met de naaister worden?!

Zo zeldzaam als een zonsverduistering en net zo waarschijnlijk donker worden: Brooke en Taylor delen een louterend moment en zetten hun verschillen opzij.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 25 mei:

In het laatste hoofdstuk van de bemoeizuchtige moeder kronieken, maakt Brooke zich zorgen tegen Hope over de tijd die Liam met Steffy doorbrengt. Als haar dochter er niet eerder opgewonden over was, zal ze dat zeker zijn na een deel van haar moeders kenmerkende somberheid en onheil!

Steffy kijkt naar Li om de nodige afsluiting over Finn te geven. Het duurde zo lang om op dit punt te komen, we dachten eigenlijk: Finn leeft misschien nog!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 26 mei:

Het zijn in ieder geval niet Donna en Quinn… nog. Hoe zal het Eric vergaan als hij een ruzie tussen Taylor en Brooke over Ridge probeert te bezweren? Als hij zijn gebruikelijke zin begint te spuien over Brooke en Ridge die bij elkaar horen, zal Doc er niet vriendelijk tegen zijn, dat weten we zeker!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy & Finn Stun Sheila, nodig haar uit voor Kerstmis

Laten we ons klaarmaken om te ruuumble !! Paris duwt terug wanneer bemoeial Grace eist dat ze Zende verkiest boven Carter. We kunnen ons niet voorstellen wat de oudere Buckingham denkt, maar we zijn benieuwd wat haar dochter te zeggen zal hebben als ze opkomt voor haar recht om haar eigen man te kiezen, heel erg bedankt.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 27 mei:

Nou, dit is geen voorbode van alle: Carter maakt zich bij Quinn zorgen dat Paris zich in haar huwelijk met Eric kan mengen. Ze weten niet dat het huwelijk zich al op onstabiele grond bevindt, nu de Forrester-patriarch zich overgeeft aan buitenschoolse activiteiten van de, eh, plakkerige variant met zijn ex-vrouw.

We weten niet zeker of we allemaal al gehuild hebben om Finn… maar we staan ​​op het punt erachter te komen wanneer Ridge en Thomas een emotionele Steffy troosten over haar verloren toekomst met haar man.

Bekijk onze lijst met de 25 beste superkoppels aller tijden van Vet en mooi’s zus zeep, Jong & Rusteloos. Misschien kom je er wel een paar bekende gezichten tegen!

— Candace Young/Charlie Mason