In Soaps.com’s nieuwste De kale en de knappe spoilers voor maandag 23 november tot en met vrijdag 27 november, Thomas spiraalsgewijs, Liam heeft een schokkend verhaal te vertellen en Finn bewijst een heel goede of heel slechte timing te hebben.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 20 november:

Zende wil de pas verloofde Carter en Zoe het beste wensen. Maar iets zegt ons dat als je in zijn ogen kijkt, je zult zien dat hij zijn ware gevoelens verbergt. (Eigenlijk kun je waarschijnlijk overal in zijn algemene richting kijken. De man heeft niet echt een pokerface als hij in de buurt van Zoe is.)

Ze hebben de laatste tijd hun meningsverschillen gehad, vooral wat Thomas betreft, maar Steffy en Liam vinden tijd om contact te maken over hun wederzijdse liefde voor hun dochter, Kelly.

Net toen je dacht dat het niet vreemder kon worden waar het Thomas en zijn kamergenoot betreft, gaat de mannequin haar liefde voor hem verklaren!

Vet en mooi spoilers voor week van 23 november:

Vet en mooi spoilers voor maandag 23 november:

Is Hope in gevaar wat Thomas betreft? Het is niet verrassend dat Liam en Steffy er heel verschillende meningen over hebben. Hoewel ze het erover eens zijn het oneens te zijn, neemt het bewijs toe dat een van hen heel, heel erg fout zou kunnen zijn.

Ondertussen organiseert Thomas een etentje dat zeker onvergetelijk zal zijn. Op de gastenlijst? Hope, Douglas en – al dan niet uitgenodigd – Fauxpe, die iets ronduit schokkends doet tijdens de bijeenkomst!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 24 november:

Omdat Thomas het steeds moeilijker vindt om onderscheid te maken tussen realiteit en hallucinatie, maakt hij een kritieke fout die anderen kan overhalen naar zijn kwetsbare toestand.

Een woedende Liam komt net op tijd op de plaats van het etentje van Thomas om getuige te zijn van iets echt schokkends. Hoe zal hij reageren?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 25 november:

Nog steeds in een poging erachter te komen wat er precies is gebeurd, vult Liam Steffy in. Maar hoe kan hij haar ervan overtuigen dat het ongelooflijke verhaal dat hij vertelt 100 procent waar is?

Thomas keert terug naar de realiteit door de onverwachte komst van de vriend van zijn zus. Zal Finn oppikken wat er gebeurt en misschien eindelijk gaan geloven wat Liam hem over Thomas heeft verteld?

Vet en mooi spoilers voor donderdag 26 november:

De kale en de knappe wordt vervroegd vanwege CBS Thanksgiving Day Parade-dekking.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 27 november:

De kale en de knappe zal een herhaling van aflevering 7973 uitzenden die oorspronkelijk werd uitgezonden op 21 november 2018, waarin Pam grapt Quinn voor het Thanksgiving-diner.

– Richard Simms / Candace Young