The Bold and the Beautiful Spoilers 26 – 30 juli 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 26 juli tot en met vrijdag 30 juli, het leven is een strand voor Steffy en Finn terwijl ze van plan zijn om elk stel dat ooit voor hen in het huwelijksbootje is getreden, te overtreffen, Zende en Paris bepalen de parameters van hun relatie, en Quinn en Carter negeren het “… iemand gaat zich verbranden” deel van het gezegde dat begint met “Als je met vuur speelt…” Lees de details over deze teasers en meer hieronder!

De producten die ervoor zorgen dat je favoriete soapsterren er prachtig uit blijven zien! Hoor van elk van de actrices en ontdek waar u de producten kunt krijgen – als je ze nog niet hebt.

Vet en mooi spoilers voor week van 26 juli:

Vet en mooi spoilers voor maandag 26 juli:

Blijkbaar heeft Paris gehoord dat communicatie de sleutel is tot elke succesvolle relatie en legt ze haar nieuwe woonsituatie uit aan Zende. Ah, maar kan ze het uitleggen? sommige van deze outfits?

Oh, we zagen het allemaal aankomen, nietwaar? Carter en Quinn geven toe aan hun passie, ongeacht de gevolgen. Zullen ze besluiten dat de lust die ze in elkaar hebben gevonden het waard is om respectievelijk hun baan en echtgenoot op te geven?

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 27 juli:

Als Steffy een nieuw perspectief op Finn krijgt, zal dat haar dan een nog grotere waardering voor haar babypapa geven… of reden tot bezorgdheid?

Deze twee mogen niet op Facebook zitten, anders zouden Zende en Paris niet hoeven te doen wat ze nu doen. Met andere woorden, bepaal de status van hun relatie.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 28 juli:

Een beetje zusterlijke bandtijd voor Brooke en Katie kan maar tot een discussie over één onderwerp leiden, vind je niet? Bill – de man voor wie ze allebei keer op keer zijn gevallen.

Degenen onder jullie die wilden dat Finn en Steffy alleen gelaten werden in hun geluk, krijgen je wens ingewilligd, zo lijkt het. Ten eerste is de dokter extatisch als hij extatisch is als zijn verloofde hem fantastisch nieuws brengt. Dan in…

Vet en mooi spoilers voor donderdag 29 juli:

Steffy en Finn bereiden zich voor op het huwelijk van de eeuw. Wat we moeten denken, betekent dat ze niet zomaar de knoop doorhakken in Eric’s woonkamer met Carter als officiant. Heck, ze zouden op weg kunnen zijn naar een huwelijk dat zo uitbundig en gedenkwaardig is, dat we de ceremonie moeten toevoegen aan onze lijst met soaps’ beste ‘ik doe’-taken aller tijden.

Quinn ergert Brooke door een onverwacht bezoek aan Eric te brengen. Hoewel, technisch gezien, vrijwel alles wat Quinn deed, al dan niet onverwacht, Brooke zou hebben geërgerd.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 30 juli:

Carter loopt een dunne lijn tussen zijn overeenkomst met Eric en zijn gevoelens voor Quinn. Hoewel Carter net met haar in de spoilers voor maandag is aangesloten, gaan we eropuit en raden we aan dat “een fijne lijn loopt” betekent “een fijne lijn overschrijdt”.

Wanneer Finns vader, Jack, hem en Steffy verrast met een pre-huwelijksbezoek, Ted King (misschien het best bekend als de Alcazar-tweeling op Algemeen ziekenhuis) maakt zijn debuut in de rol. Leuk weetje: Jaida King, die in dezelfde aflevering model Carmen speelt, is geen familie van de soap-dierenarts.

Ondertussen, tenzij we ons doel missen, Vet en mooi zet grote verhaallijnen in gang die kunnen eindigen kost Steffy alles… inclusief haar man!

aanschouw de nieuwste toevoegingen aan de castportretten van de soap soap. Ze zijn zo stijlvol dat je denkt dat je naar een catwalkshow kijkt en niet door een fotogalerij scrolt.

— Charlie Mason