The Bold and the Beautiful Spoilers 28 november – 2 december 2022


Kom voor de bruiloft, blijf gratis voor iedereen! In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december veranderen de bruiloften van Ridge en Taylor in een schokkende scène die niemand die aanwezig is ooit zal kunnen vergeten (zelfs als ze het proberen… en ons vertrouwen, zullen ze dat doen!). Tegen de tijd dat het stof zelfs maar begint te bezinken, zal er een epische confrontatie zijn opgediend en staat er weer een andere voor de deur. En als je blijft lezen, kun je de broodrooster ophalen die je het bijna gelukkige paar hebt gekocht en alle details over het treinwrak van het jaar krijgen.

Hier is je Black Friday-cadeaugids voor de zeepfan in je leven – en we hebben er een aantal geweldige toegevoegd Yellowstone, Heartstopper, Grey’s, Chicago Fire en Blauw Bloed producten ook!

Vet en mooi spoilers voor de week van 28 november

Vet en mooi spoilers voor maandag 28 november:

Terwijl de reünie van de familie Logan doorgaat, kun je hun gecompliceerde geschiedenis bekijken – en enkele takken terughalen die van de boom zijn gezaagd – met onze fotogalerij die laat zien wie wie is. Of je kunt foto’s van hun laatste bijeenkomst bekijken via deze verzameling afbeeldingen.

Hier komt de bruid… en ook die iconische enkele traan! Terwijl Taylor’s huwelijk met Ridge begint, drukt Brooke op “rewind” en “repeat” op de band waarop in haar hart staat “aching for Ridge”.

Let wel, Brooke wil misschien een tissue bij de hand houden, want aangezien de aflevering ook een gemene waarheid bevat die op een onverwachte manier wordt onthuld, lijkt het waarschijnlijk dat Thomas ‘framejob aan het licht zal komen. En als dat gebeurt, kun je er zeker van zijn dat er een pandemonium zal losbarsten!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Paris bereidt zich voor om haar verliefdheid aan Finn te bekennen na hete Fanstasy

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 29 november:

Die gebeld. Sinds een daad van verraad veroorzaakt onherstelbare schade naar een ooit solide relatie, gaan we ervan uit dat de bruiloft van Ridge en Taylor meer een “Ik geloof niet dat je dat deed, Thomas!” soort gebeurtenis dan een simpele “ik doe” een.

Op de een of andere manier is Sheila van de gastenlijst weggelaten – samen met alle broers en zussen van Ridge – gebruikt Sheila de emoties van Deacon als wapens terwijl ze de dag doorbrengen met kibbelen over Taylor en ‘degene die is ontsnapt’, Brooke.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 30 november:

Dit belooft tv van de eerste orde te worden die je gezien moet hebben. Aangezien de onthulling van de vreselijke waarheid leidt tot een uitbarsting van epische proporties, zouden we kunnen voorstellen dat Taylor zich daar stevig aan houdt dit “Tridge” trouwalbum. Het is misschien wel het mooiste dat ze meekrijgt van de dag dat ze weer mevrouw Ridge Forrester zou worden.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 1 december:

De vacht blijft vliegen terwijl Steffy en Thomas ruzie maken over de chaos die in hun familie is uitgebroken. We zouden graag denken dat Thomas zo verstandig zou zijn om het schuldspel niet met zijn zus te spelen, maar… dit is Thomas waar we het hier over hebben!

Over een rolwisseling gesproken! Realiserend dat hij voor een keer de overhand zou kunnen hebben met Bill, geniet Deacon van het moment door zijn rivaal tegen te werken voor Brooke’s genegenheid.

Lees ook:  Bold & Beautiful Verlengd met twee jaar tot 2023-2024

Over de gewilde blondine gesproken, Brooke neemt een belangrijke beslissing over haar toekomst… een waarvan we nauwelijks durven hopen dat ze haar in de armen zal sturen, niet van Deacon of Bill, of Ridge of Nick, maar van een van deze knappe kerels.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 2 december:

Bereid je voor op het opnieuw definiëren van het woord “onhandig”. Voor het eerst sinds de orkaan Thomas over “Tridge’s” bruiloft raasde, komen Ridge’s on-again/off-again echtgenotes oog in oog te staan.

Dit zou leuk kunnen zijn! Historisch gezien zijn Steffy en Thomas zo dik als dieven. Maar nu zweert ze dat haar broer grote gevolgen zal ondervinden van zijn manipulaties.

Thanksgiving is misschien gekomen en gegaan, maar we zijn nog niet helemaal klaar met kijken naar de wendingen die we als echte ‘kalkoenen’ beschouwden. Bekijk hier onze vakantiefotogalerij.

Er is geen reden om tot het laatste moment te wachten om uw kerstinkopen te doen, niet wanneer Soaps.com een ​​fotogalerij heeft samengesteld van 30 perfecte cadeaus voor fans van The Bold and the Beautiful en meer. Trek je lijst tevoorschijn en neem een ​​kijkje in de onze hieronder!

– Candace Young/Charlie Mason