The Bold and the Beautiful Spoilers 31 oktober – 4 november 2022


In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november is dit het evenement waar we allemaal op hebben gewacht. Dat klopt, de Forrester-clan geeft een modeshow! Natuurlijk, terwijl iedereen naar modellen kijkt die op de catwalk werken, kijkt Liam toe hoe zijn vrouw steeds dichter bij Thomas komt!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 28 oktober:

In de samenvatting van vrijdag Douglas campagnes voor Hope en Thomas om samen te komen, plaagt Katie een nieuwe man, en Liam raakt in paniek bij Brooke.
Brooke Liam B&B

Sheila heeft erg genoten van haar tijd met Deacon, dus het is geen verrassing dat ze een vrijgezelle Brooke als een bedreiging ziet. Maar hoe ver kan ze gaan om… de concurrentie uitschakelen?

Heeft Liam reden om zich zorgen te maken over zijn vrouw? Dat denkt hij zeker na het beluisteren van een gesprek tussen Hope, Thomas en Douglas!

Vet en mooi spoilers voor week van 31 oktober

Vet en mooi spoilers voor maandag 31 oktober:

Terwijl Sheila een nogal onvergetelijk Halloween-kostuum aantrekt, zal het bij sommige kijkers zeker flashbacks veroorzaken, Jong & Rusteloos‘ Lauren Fenmore raakt verstrikt in herinneringen die ze waarschijnlijk liever zou vergeten. Zet de soap de Lauren/Sheila-reünie van onze dromen op… eh, nachtmerries?

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 1 november:

Het is alweer een tijdje geleden dat Forrester Creations ons meenam voor een wandeling over de catwalk, dus het is niet verwonderlijk dat Thomas en Hope het zo druk hebben. Maar terwijl ze de laatste hand leggen aan de nieuwste Hope for the Future-ontwerpen, komen ze ook dichterbij. Kan Thomas zijn weer oplevende gevoelens in toom houden? (Misschien moet hij achter het kleedscherm gaan staan ​​en de paspop in vertrouwen nemen…)

Lees ook:  Bold & Beautiful Recap: Liam Sees Thomas Kissing the Hope Mannequin

Vet en mooi spoilers voor woensdag 2 november:

Liam wil niets liever dan geloven dat Hope nooit meer onder de invloed van Thomas zou kunnen vallen. Wanneer zijn onvermogen om Thomas te vertrouwen Liam ertoe aanzet een grote beslissing te nemen, zal hij dan spijt krijgen?

Thomas staat vanaf de zijlijn te juichen terwijl Hope een gepassioneerde toespraak houdt voor de belangrijkste mensen in de modebranche.

EEN soort van echte liefdesdriehoek verschijnt vandaag in de CBS-soap.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 3 november:

De Hope for the Future-preview blijkt een enorm succes te zijn, en het wordt afgesloten met de naamgenoot van de lijn die er glamoureus uitziet in een jurk ontworpen door – wie anders? —Thomas.

We hebben Wyatt de laatste tijd gemist, maar hij komt vandaag eindelijk opdagen… en de timing kon niet beter. Waarom? Omdat hij en vader Bill de taak hebben om Liam ervan te overtuigen het juiste te doen.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 4 november:

Het is eigenlijk Liams ergste nachtmerrie die tot leven komt als Hope, Thomas en Douglas een ongelooflijk speciaal moment delen. Als de steeds meer gestoorde echtgenoot ergens troost in kan vinden, is het dat Bill en Brooke de dingen op dezelfde manier zien als hij. Maar kunnen ze iets doen om Hope de ouderval te laten zien waar ze in loopt?

Benieuwd wat de Forresters zouden vinden van onze nieuwste collectie… van kostuums en vermommingen aangetrokken door karakters van rond de dagwijzer en verzameld in de onderstaande galerij!

– Richard Simms

Lees ook:  Wat is er met Thomas gebeurd in Bold and Beautiful: Character History