The Bold and the Beautiful Spoilers 7 – 11 maart 2022


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 7 maart tot en met vrijdag 11 maart, Deacon schiet te hulp, Sheila – niet verwonderlijk – kan het gewoon niet helpen om haar triomf over Brooke te delen met iemand, en Grace veroorzaakt chaos als ze zich bemoeit met het liefdesleven van Paris. Zal de waarheid naar buiten komen over haar buitenschoolse activiteiten met Carter? Lees verder om erachter te komen wat er zal gebeuren en om te ontdekken welk stel een hartverscheurend moment zal delen!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 4 maart:

Wat hebben we Sheila verteld over zinkende schepen met losse lippen? Het waren die losse lippen doen schepen laten zinken, verdorie! Maar tijdens haar intense ruzie met Thomas glijdt de kletskous per ongeluk naar boven. Zou dit de eerste stap kunnen zijn naar haar duivelse complot dat in haar gezicht ontploft?

Niemand hoeft Dollar Bill om zijn twee cent te vragen. Hij is heel blij om zijn mening over Ridge en Brooke te geven aan Wyatt en Liam. Waarom vermoeden we dat hij niet al te verscheurd zal zijn over de vrouwenruil van de naaister?

Vet en mooi spoilers voor week van 7 maart:

Vet en mooi spoilers voor maandag 7 maart:

Hm. Als Ridge en Thomas vandaag een warm vader/zoon-moment delen – en dat doen ze – betekent dit waarschijnlijk niet dat Junior de blunder onthult die Sheila tijdens hun gevecht heeft gemaakt. De kans is groot dat hij tevreden is met de wetenschap dat zijn oude tegenstander uit papa’s leven is… althans voorlopig.

Wanneer Deacon troost biedt aan een gekwelde Brooke, zal het dan komen in de vorm van een schouder om op uit te huilen… of een paar lippen om te kussen? Dat is altijd een risico als deze twee samenkomen – en hey, ze heeft niets meer te verliezen, hè, Ridge?

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 8 maart:

Wanneer Zende Paris op de plek zet voor Carter, wordt het ongemakkelijk met een hoofdletter A. Hoe zullen Het wondermeisje van de Forrester Foundation behandelt de gerichte vragen van de ontwerper, wetende dat ze net de liefde heeft bedreven met de COO van het bedrijf overal op zijn loft?!?

Verbijsterd door Sheila’s implicatie, eist Thomas de hele waarheid. Zal de sluwe lieve politieagent Brooke van de wagen duwen en indirect haar liplock met Deacon veroorzaken… of zal ze proberen zich uit het gat te praten waarin ze zichzelf heeft weten te graven?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 9 maart:

Grace bemoeit zich met het liefdesleven van Parijs door Zende aan te moedigen snel te handelen. Denken we echt dat dat zijn zaak zal helpen? Op dit moment lijkt de Buckingham-babe haar zinnen op ab-fab Carter te hebben gezet.

Nou, het klinkt alsof Sheila geniet van dat gat waar ze zichzelf in heeft gegraven, terwijl ze met veel plezier haar lafhartige daad tegen Brooke aan Thomas onthult. Het zal ongetwijfeld een gloeilamp-moment zijn voor Thomas, die de nieuw hervonden dromen van zijn moeder over liefde met zijn vader kan vernietigen door zich gedwongen te voelen om Sheila’s handwerk bloot te leggen.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 10 maart:

Nou, succes ermee deze nu ze al zijn aanzienlijke mannelijke charmes heeft geproefd! Als Carter Paris ervan probeert te overtuigen dat ze bij Zende hoort, zullen zijn inspanningen dan zinloos zijn? We gaan voor “ja”.

Brooke neemt een schokkende beslissing over het lot van haar huwelijk met Ridge. Grappig, hoe dit zal gebeuren direct nadat ze steun krijgt van niemand minder dan haar voormalige bad-boy lover, Deacon. Dingen die je doen gaan, “Hmm…” Of niet, als je het je herinnert haar geschiedenis van stuiteren tussen beaus alsof ze in een flipperkast zat.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 11 maart:

Nou, het is vrij duidelijk wat Brooke’s verbluffende verklaring moet zijn geweest, terwijl zij en Ridge een hartverscheurend moment delen. Taylor, het klinkt alsof hij helemaal van jou is!

O, dit wordt leuk! Grace flipt wanneer ze Paris vindt op Carter’s loft. We weten niet zeker waarom ze haar volwassen dochter als een tiener behandelt, of haar probeert te dwingen tot een gearrangeerd huwelijk met Zende, maar we zijn hier voor de chaos die zal ontstaan.

Vet en mooi zojuist een hele reeks nieuwe cast-portretten laten vallen, die we hebben toegevoegd aan onze ultra-classy “Fade to Grey” fotocollectie. Geef je ogen de kost met de nieuwe beelden hier of door hieronder te klikken.

— Candace Young/Charlie Mason