The Bold and the Beautiful Spoilers 9 – 13 november 2020


In Soaps.com’s nieuwste De kale en de knappe spoilers voor maandag 9 november tot en met vrijdag 13 november, Thomas ‘geest speelt steeds donkerder trucs met hem, het is tijd voor een beslissing voor Zoe en Wyatt moet misschien actie ondernemen als het gaat om zijn moeder.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 6 november:

Steffy en Hope hebben een eerlijk gesprek over de hoeveelheid tijd die Liam met Kelly doorbrengt. Ondertussen neemt Liam’s missie om Thomas bij Hope weg te houden een ronduit schokkende wending wanneer hij het appartement van zijn potentiële rivaal binnenstormt. Staat Liam op het punt oog in oog te komen met Thomas ‘nieuwe … eh … kamergenoot?

Vet en mooi spoilers voor week van 2 november:

Vet en mooi spoilers voor maandag 9 november:

Zet je schrap, want de relatie van Thomas met de mannequin staat op het punt een drastische wending te nemen. We zijn bijna bang om te vragen wat dat eigenlijk betekent! Ondertussen wordt Liam overweldigd door hoe Steffy en Hope reageren op wat hij hen te vertellen heeft over Thomas ‘nieuwe kamergenoot.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 10 november:

Soms kan alleen een zuster je zover krijgen dat je dingen aanpakt waar je niet direct mee te maken hebt gehad. Dat zou wel eens het geval kunnen zijn wanneer Paris Zoe op de hete stoel zet met betrekking tot de mannen in haar leven.

Het gaat een beetje onwerkelijk worden als Hope de paspop ontmoet die heel erg op haar lijkt.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 11 november:

Zeggen dat Liam problemen heeft met Thomas zou een enorm understatement zijn. Dus wat betekent het als Hope’s echtgenoot dubbel zo belangrijk is als het gaat om Douglas ‘vader? En hoe speelt Finn precies in op de dingen?

Thomas ‘greep op de realiteit is op zijn best zwak als hij dineert met de mannequin. (Aan de positieve kant, ze is waarschijnlijk een heel goedkope date, gezien hoe weinig ze eet …)

Vet en mooi spoilers voor donderdag 12 november:

Alleen omdat Thomas gesprekken voert (en af ​​en toe een romantisch diner) met een paspop, wil nog niet zeggen dat er lijnen zijn die hij niet zal overschrijden. Dat verklaart waarom hij in conflict is wanneer de mannequin een duistere eis van hem doet.

Het kan een slechte timing zijn wanneer een huwelijksaanzoek op de meest alarmerende manier wordt onderbroken.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 13 november:

Zoe heeft geprobeerd te voorkomen dat iemand – ook zichzelf – toegeeft dat ze misschien gevoelens voor Zende heeft. Maar de medewerkers zullen misschien eindelijk de muziek onder ogen moeten zien!

Eric voelt zich niet bepaald vergevingsgezind als het over Quinn gaat. Zou het horen van Wyatt pleiten voor de zaak van zijn moeder de Forrester-patriarch van mening veranderen? Of is hij er echt klaar voor om ermee op te houden?

– Richard Simms / Candace Young