The Bold & Beautiful Fourth of July Get *Back* Together We zouden graag op het scherm zien: ‘Zo ongelooflijk om herenigd te worden met mijn tv-kiddies’


Hoe geweldig zou het zijn om deze “fam bam” weer scènes en rockende verhaallijnen te zien delen?

The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang ging naar sociale media om foto’s te delen van haar superleuke Fourth of July-bijeenkomst en gutste: “Ik heb net zoveel plezier gehad met familie en vrienden op 4 juli.” Een deel van wat het feest zo episch maakte, was dat Lang, die speelt Vet en mooi wietroerder en hoofdrolspeelster, Brooke Logan, werd “herenigd” met haar nakomelingen op het scherm, Bridget en Rick, ook bekend als Ashley Jones en Jacob Young.

Ze deelde: “Zo ongelooflijk om herenigd te worden met mijn tv-kiddies @jacob_w_young en @ashleyaubra. Ik zie Ashley de hele tijd, maar zo’n traktatie om eindelijk tijd met Jacob door te brengen.’

Meer: Zal Brooke verwikkeld raken in het volgende gevecht van B&B?

Lang meldde dat ze “allemaal een geweldige tijd hadden”, op de zonnige en leuke dag doorgebracht met familie en vrienden, waaronder Lisa Long, hoofd van Bold & Beautiful’s haarafdeling, Langs echte dochter en kleindochters, en natuurlijk haar man, Dom, die, tot verbazing van de actrice, er op de een of andere manier niet in slaagde om in een van de foto’s te komen.

Young, die een rol kreeg in Walking Dead’s laatste seizoen, deelde ook kiekjes van het epische feest en was enthousiast: “Hereen en het voelt zo goed… Mam en zus!”

Zijn eerste bericht van de Onafhankelijkheidsdag bash was gewoon ondertiteld: “Fam bam.” Inderdaad.

Zouden jullie Brooke, Bridget en Rick graag weer samen zien op Vet en mooi zoveel als we zouden doen? Als dat zo is, deel dan je verhaallijnideeën voor de fantastische fam hieronder nadat je de foto’s hebt teruggekeken van de Forrester-familie door de jaren heen in de fotogalerij hieronder.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.