Verliest Liam de hoop aan Thomas op? Bold & Beautiful? Waarom we bang zijn


Excuseer ons terwijl we naar buiten kijken om er zeker van te zijn dat er geen varkens vliegen.

Goed gespeeld, Vet en mooi. En misschien, goed gespeeld, Thomas ook. Hij is zo goed geweest – in ieder geval voor hem – zo lang dat iedereen gelooft dat het niet de mousse is die zijn haar op zijn plaats houdt, maar een aureool. Iedereen, dat wil zeggen, behalve Liam.

Een nieuwe man

Terwijl het onderwerp van Douglas’ voogdij en woonarrangementen steeds hotter is geworden, speelt Thomas aardig. Geen verfgevechten voor hem! Hij heeft er ook voor gezorgd dat Hope deel blijft uitmaken van het familieportret dat hij schildert.

Nu zou je kunnen stellen dat Thomas gewoon gevoelig is, zowel voor zijn zoon als voor de vrouw die hij koos om haar adoptiemoeder te zijn. Waarom zou hij een van hen van streek willen maken? Hij zou niet. Dat is gewoon logisch en vereist geen enkele logica.

Thomas, Liam B&B

“Ik hou je in de gaten. Beiden!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Een wolf in designerkleding?

Aan de andere kant zou je, net als Liam, kunnen vermoeden dat Thomas de situatie subtiel manipuleert om Hope binnen te halen – en hem eruit te duwen. En deze keer is Thomas er een stuk slimmer in dan toen zijn hersentumor hem extra sceptisch maakte tegenover Hope. Hij komt oprecht over in plaats van stiekem – zo oprecht dat Hope zou kunnen worden opgezogen door wat neerkomt op een act.

Al die tijd zal Liam aan de zijlijn blijven staan ​​en zeggen: “Eh, koop je dit echt?” met iedereen die naar hem terugkijkt van: “Hell, yeah! Haak, lijn en zinklood!” Hij zou 100 procent gelijk kunnen hebben over Thomas en zijn ware bedoelingen – en niemand zou hem geloven.

Meer: Is Hoop werkelijk – slok – gevaar?

BB Steffy Liam bank HW

“Kom op, Liam, het is niet zoals Thomas is” Sheila!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Wanneer goed fout gaat

Naarmate Liam zijn voorgevoel over Thomas steeds luider uitspreekt, zal het Hope irriteren en tegelijkertijd zijn andere babymama, Steffy – je weet wel, de zus van Thomas vervreemden. Hope zou Liam zelfs kunnen gaan zien als te onvolwassen om deel uit te maken van een samengesteld gezin zoals dat van hen. Misschien, zou ze kunnen denken, zou het leven voor alle betrokkenen eenvoudiger zijn als zij en Thomas een relatie zouden vormen en zij en Liam co-ouderschap zouden hebben vanuit verschillende gezinnen.

Als Liam gelijk heeft, is dat waarschijnlijk het lange spel dat Thomas speelt. En als zijn rivaal extra munitie nodig heeft, hoeft hij alleen maar verwijs de Forresters en Logans naar deze fotogalerij, een lange lijst van alle keren dat Liam heeft geblunderd.