Bij Forrester Creations debatteren Hope, Steffy en Zende over een lap stof voordat een afgeleid Zende onthult dat Zoe en Carter mogelijk verloofd zijn. Hope en Steffy zijn blij voor hen. Thomas komt binnen, hoort het nieuws en voelt dat Zoë echte liefde verdient na wat hij haar heeft aangedaan. Hij heeft spijt van de dingen die hij heeft gedaan. Het gesprek wendt zich tot het geweldige ontwerpteam van Thomas en Zende. Steffy complimenteert Zende, en Hope vertelt Thomas dat ze blij is hem terug te hebben.

Meer: De gedurfde nieuwe look van B&B Star

In het ontwerpbureau houdt Carter een toespraak in Parijs over hoe blij hij van plan is Zoe te maken, die pronkt met haar verlovingsring. Ze herhalen hoe het brandalarm Carters voorstel onderbrak en Zoe bevestigt dat Zende het weet terwijl ze naar haar gesprek met hem flitst. Paris vertelt hoe iedereen Zoe vergaf, wiens leven nu fantastisch is. De groep maakt grappen over Carter die alle Forrester-bruiloften heeft geleid, waarvan er veel zijn, en dan stelt Paris voor dat ze de Maid of Honor moet zijn en Zende de getuige. Terwijl ze doorgaan met de huwelijksplanning, komt Zende binnen, ziet de steen op Zoe’s vinger en ontdekt dat het huwelijk eerder dan later zal zijn. Zende mijmert over het niet laten wegglippen van liefde en wenst hen het beste. Eenmaal alleen, vraagt ​​Zoe aan Zende wat hij haar laatst op het punt stond te vertellen; het klonk belangrijk. Zende flitst naar de niet-verzonden tekst en zegt dat het er niet meer toe doet.
Zende afgeleid B&B

Meer: B & B’s Zoe moet ophouden een watje te zijn

In het hoofdkantoor is Steffy verrast dat Thomas goed samenwerkt met Zende. Thomas zegt dat ze allemaal hetzelfde zijn en erkent dat hij in het verleden zou hebben geprobeerd te concurreren met Zende, maar hij wil het beste voor Hope en haar lijn. Nadat Steffy is vertrokken, vertelt Thomas Hope hoe dankbaar hij is om weer samen te werken. Het beste cadeau dat hij Douglas ooit heeft gegeven, was zij. Hij schaamt zich het meest voor het gebruik van zijn zoon en verwondert zich erover dat het hem niet heeft veranderd. Hope stelt voor dat ze naar de hut gaan om hem te zien. Thomas zou niets liever willen.
Hoop kantoor B&B

Meer: De perfecte B&B-rol van Tyler Christopher

Bij het strandhuis wil Wyatt Flo uit haar zwempak halen, maar ze herinnert hem eraan dat Quinn elk moment kan lopen. Hij vindt dat de moeder waar ze zich zorgen over moeten maken, de hare is. Flo is verbaasd; het is Quinn die ze geen minuut tijd alleen zal geven. Wyatt is het ermee eens dat ze haar uit en terug naar Eric moeten krijgen, wat gemakkelijker zou zijn als Shauna zou verhuizen. Flo dacht van wel, maar Wyatt legt uit dat ze er nog steeds is. Flo is stomverbaasd; waarom zou ze het haar niet vertellen? Wyatt denkt dat Quinn goede bedoelingen had om Shauna Land Ridge te helpen en wist dat ze haar huwelijk op het spel zette om haar te helpen. Hij begrijpt niet hoe Shauna daar kan blijven. Shauna komt binnen en legt uit dat Eric erop stond. Flo klaagt dat Shauna geen contact meer heeft. Het spijt Shauna. Wyatt vraagt ​​zich af hoe ze zichzelf haar moeders vriend kan noemen terwijl ze bij haar man woont. Shauna antwoordt: “Eric zou er niet van horen.” Ze voegt eraan toe dat hij Quinn misschien niet kan vergeven. Wyatt en Flo twijfelen aan haar lobbywerk namens Quinn. Shauna geeft toe dat ze geen vooruitgang boekt. Wyatt stelt voor dat ze inpakt en weggaat. Hij vraagt ​​zich af of ze misschien andere motieven heeft, zoals het innemen van de plaats van zijn moeder in Erics leven.

Volgende De kale en de knappe, Wyatt en Flo leggen de wet vast.

Bekijk de kerstfilms van Hallmark voor het eerst in de onderstaande fotogalerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.