Waar is Bold & Beautiful’s Adrienne Frantz/Amber Moore Nu? In de keuken bedankt Ryan Reynolds!


“Ik flipte eruit!” de CBS-zeepdierenarts deelde de ontdekking die haar deed voorbij Vrolijk.

Adrienne Frantz, bij soapkijkers bekend als Vet en mooi en Jong & Rusteloos pot-roerder Amber Moore was positief uitgelaten toen ze vanuit haar keuken thuis naar Instagram ging om goed nieuws te delen en veel dank uit te spreken – met name aan Ryan Reynolds en “die Rob-man”.

Frantz, die samen met echtgenoot Scott Bailey (Sandy, Leidend licht), kookte vrolijk weg (en hij at), terwijl ze het verhaal vertelde van hoe ze Tenslotte ontdekte een lang verloren gewaand recept dat haar overgrootmoeder als traktatie voor haar maakte toen ze klein was.

Ze legde uit dat ze door de jaren heen had gezocht naar allerlei recepten – koekjes, scones, pannenkoeken – nooit echt precies wetend wat het was dat haar geliefde, die stierf toen ze nog maar 9 jaar oud was, voor haar rug had gemaakt. in de dag.

Dat veranderde allemaal toen zij en Bailey een aflevering aan het kijken waren van Welkom in Wrexhameen docuserie met Rob McElhenney en Ryan Reynolds, die het paar volgt terwijl ze navigeren door de voetbalclub Wrexham.

Tijdens deze specifieke aflevering “flipte Frantz uit” toen ze Welsh-cakes noemden en haar man de show liet pauzeren. Ze realiseerde zich dat deze waren de lekkernijen waar ze “mijn hele leven naar op zoek was!”

Het blijkt dat Welsh cakes een traditioneel zoet brood uit Wales zijn met gedroogd fruit en gekookt op een bakplaat.

Haar opwinding over deze ontdekking is niet alleen schattig en besmettelijk, het is ook heel herkenbaar! Wie houdt er niet van om de nostalgie te heroveren van iets speciaals dat gedeeld wordt met een geliefde die niet meer bij ons is?

Lees ook:  Bold & Beautiful: Waar is Finn, Tanner Novlan deelt Halloween-foto, Hallmark-film

Mis de onweerstaanbare clip van Frantz hieronder niet (en krijg ook een lading van haar schattige kinderen die op de Welsh-cakes kauwen)!

Bekijk de hilarische clip van Welcome to Wrexham met Ryan Reynolds, Rob McElhenney en vooral, de Welsh cakesonderstaand:

Zie Frantz en vele anderen in onze Vet en mooi sterren toen en nu foto’s in de galerij hieronder.