Waar is Sheila Carter op Bold & Beautiful?


Het is alweer een tijdje geleden dat we Sheila hebben gezien The Bold and the Beautiful, en hoewel we allemaal weten dat ze in een gevangeniscel zit, kan men nooit zeggen wat de slechterik van plan is. In het laatste nummer van Soap Opera Samenvattinggaf Kimberlin Brown een voorproefje van wat Sheila bezighoudt – en het is niet wat je zou denken.

Ze heeft jarenlang velen geterroriseerd, dus het eerste dat in haar opkomt is wraak… Hoe gaat ze Bill en Ridge laten boeten voor het bedriegen van haar? Zal ze haar zinnen weer zetten op degenen van wie ze houden? Zal ze ontsnappen om Bill te ontvoeren en hem zijn eigen medicijn te laten proeven? Er komen allerlei scenario’s in me op, aangezien dit Sheila is waar we het over hebben – de lucht is de limiet als het gaat om terugverdientijd!

Bill Sheila belt B&B

Dat is echter niet het geval. In plaats van haar volgende plan te bedenken, heeft Sheila wat zielsonderzoek gedaan. Terwijl ze nadenkt over alles wat ze heeft gedaan, en het feit dat ze bijna stierf als gevolg van een hartaanval (om nog maar te zwijgen van het vallen over Bill’s balkon!), realiseert ze zich één ding… hoeveel Deacon voor haar betekent, ook al hielp hij Bill en Ridge haar uitleveren aan de autoriteiten.

“Het was hartverscheurend, maar toch begrijpt ze het”, aldus Brown. ‘Ze geeft veel om Deacon en wil niet dat hij wordt geschaad door haar of haar acties. Zelfs toen ze zich verstopte, probeerde ze hem altijd te beschermen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Sheila heeft Steffy/Finn romantische reünie opgezet

B&B sheila diaken seks

We mogen niet vergeten dat Bill en Ridge weten dat Deacon doorging met en echte gevoelens voor Sheila had, maar ze kwamen overeen om stil te blijven als een manier om hem te bedanken voor het helpen van hun zaak, en Sheila is van plan hetzelfde te doen. “Het is duidelijk dat Deacon veel te verliezen had met zijn omgang met haar,” vervolgde Brown. “En ze weet waarom hij deed wat hij deed.”

Meer: Het recente optreden van de actrice was voorlopig haar laatste

Wat betekent dit allemaal? Als Sheila liefheeft, houdt ze veel van en kijkers zullen zien dat haar gevoelens voor Deacon nog steeds in het spel zijn. En nu ze in een gevangeniscel zit, zal ze veel tijd hebben om te fantaseren over hun tijd samen en wat had kunnen zijn, wat alleen maar kan betekenen dat ze niets liever wil dan uit de gevangenis komen en herenigd worden met Deacon. op een dag.

En zoals Sheila in het verleden heeft gezinspeeld, zal haar aanwezigheid altijd dichtbij zijn – en daarmee weten we nooit wanneer of waar ze zal opduiken!

Ontdek voordat je vertrekt hoe Sheila past in ons soap-opera-drinkspel door de onderstaande fotogalerij te bekijken.