Press ESC to close

Waarom is Sheila gek op vet en mooi? Kimberlin Brown legt uit


“Er is een deel van haar verleden dat haar heeft gemaakt zoals ze is.”

The Bold and the Beautiful Sheila Carter heeft misschien nooit laten stoppen en vragen: “Waarom ben ik zo?” maar Kimberlin Brown heeft precies dat gedaan. Sterker nog, de vraag was vooral in haar gedachten toen het personage debuteerde De jonge en de rusteloze meer dan drie decennia geleden.

“Toen ik Sheila voor het eerst begon te spelen”, deelde de actrice tijdens een recente editie van Gewaagd leven, “Ik moest met mijn eigen achtergrondverhaal komen om te rechtvaardigen dat ze de dingen deed die ze deed. Het betekent niet dat de schrijvers of producenten geloven [the history I settled on]het is alleen aan mij om haar te spelen “en motivatie te geven aan de waanzin.

Sympathie voor de duivelin

Het verhaal dat Sheila nog te vertellen heeft, zou de meest minachtende kijker ertoe kunnen brengen haar niet langer het kwaad te geven. Zelfs Steffy Forrester, de schoondochter die ze in koelen bloede neerschoot, zou gedwongen kunnen worden om in te zien dat Sheila niet slecht geboren is; het leven gooide gewoon dingen naar haar. “Er is iets vreselijks gebeurd in mijn verleden”, zegt Brown in karakter. “Absoluut verschrikkelijk. Ik weet zeker dat het ook iets met mijn beide ouders te maken had.

“Misschien wordt daar ooit over gesproken”, voegt ze eraan toe. ‘Misschien wordt dat uiteindelijk een andere verhaallijn.

Kimberlin Brown, Tracey Bregman, Sheila, Lauren rivaliteit tussen Young en Restless

Dankzij Sheila is er ook iets ergs gebeurd in het verleden van Lauren Fenmore.

Krediet: CBS

Lees ook:  Bold & Beautiful: Waar was Taylor toen Steffy en Thomas haar nodig hadden?

Of het nu is of niet, Brown is er zeker van dat Sheila’s toekomst niet hoeft te worden gedicteerd door haar verleden. Ze wil in romantiek geloven! “Ze is in staat om te veranderen, ze moet alleen leren hoe ze geliefd kan worden zoals normale mensen zijn”, zegt ze. “Dat heeft ze nog nooit gehad, en het is alles wat ze ooit heeft gewild.”

Hoewel Sheila de neiging heeft om te vallen voor elke man die aardig tegen haar is – en zelfs voor sommige die dat niet zijn – moet ze nog een langdurige relatie aangaan. “Elke keer dat ze het binnen handbereik had,” merkt Brown op, “is er altijd iemand geweest die het van haar probeerde af te pakken en haar dat soort geluk niet toe te staan.”

Wij tegen de wereld

Op dit moment is dat minder iemand proberen Sheila en haar partner uit elkaar te halen iedereen. Toen het nieuws begon te verspreiden dat ze Bill Spencer in haar web had verstrikt, was ‘Goed gedaan dan’ niet bepaald de reactie die ze kreeg. Desalniettemin “is dit een geweldige kans voor Sheila om haar manier van doen te veranderen”, zegt Brown in de video, die je hieronder in zijn geheel kunt bekijken. En de machthebbers geven die kans nu, want ze is weer vrijgelaten.

“Echt, toen ze haar zoon neerschoot, was het een ongeluk”, vervolgt ze. ‘Nu, deed ze het proberen om Steffy neer te schieten? Ja, dat deed ze. Ze had niet verwacht dat haar zoon voor de kogel zou springen!”

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Sheila arriveert bij Finn en Steffy's huwelijksreceptie

B&B Sheila Steffy Alley HW

“Vroeger! Zeg het, Steffy! Zeg het!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Het is nu of nooit

Technisch gezien deed Sheila dat niet alleen proberen om Steffy neer te schieten, zij deed schiet de moeder van twee kinderen neer… en laat haar sterven tussen de oude broodstengels in het steegje achter Il Giardino. Maar gezien de regels van de soap-opera-wet, kan Sheila uiteindelijk gewoon haar leven leiden als ze ‘sorry’ tot een onderdeel van haar alledaagse taal maakt. “Hoi. Sorry.” “Hoi. Sorry.” Ze slaagde er zelfs in mensen te overtuigen – inclusief het publiek – dat haar affaire met Bill niet zomaar een dwaze verliefdheid was.

Mogelijk voor de eerste keer, “heeft ze zeker de kans om eindelijk bemind te worden”, verwondert Brown zich. “Bill accepteert haar zoals ze is, ongeacht alle fouten die ze heeft gemaakt, net zoals Sheila Bill accepteert voor zijn fouten uit het verleden.

“Het hangt er maar vanaf”, concludeert ze, “waar de schrijvers voor kiezen om dingen te nemen.”

Blijf op de hoogte van de relatiestatus van uw favoriet Vet en mooi koppels in de bijgewerkte fotogalerij hieronder.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]