Press ESC to close

Wanneer komt hij terug?


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Meestal als iemand hypocriet bezig is Gedurfd en mooi het is Brooke, die het heerlijk vindt om de oproerdaad aan anderen voor te lezen zonder enig zelfbewustzijn te tonen (zie de tirade van gisteren op Zende). Maar deze keer is het iemand anders… en hun uitspraken zijn zo buitenspel dat ze misschien alle geloofwaardigheid hebben verloren. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de show bij het schrijven van deze dialoog een geheel nieuwe manier heeft gevonden om Thomas te dissen… terwijl hij nog in het buitenland is!

Thomas ging aan de slag bij Forrester International, de favoriete landingsplaats voor personages die verbannen, ontevreden of beu zijn, en leidt naar alle waarschijnlijkheid een groots, oud leven met zijn jonge zoon Douglas aan zijn zijde. We zijn er zeker van dat Thomas nog steeds zijn wonden likt na zijn breuk met Hope, maar we zijn bemoedigd om te horen dat hij daar niet uit elkaar valt, zoals soms het geval is.
Thomas Douglas B&B

Terug in Los Angeles was het voor het grootste deel een geval van ‘uit het oog, uit het hart’ waar Thomas zich zorgen maakte, waarbij Ridge een korte update gaf over zijn zoon en kleinzoon, en Hope zich bezighield met Deacon en Finn’s Sheila. drama.

Maar zelfs nu Thomas aan de andere kant van de wereld zich met zijn zaken bemoeit, Gedurfd en mooi is erin geslaagd een manier te vinden om hem niet te respecteren… via een aantal behoorlijk beledigende insinuaties in hun frontburner-verhaal.
Thomas B&B

Lees ook:  Kras dat: het enige Bold & Beautiful Bevestigt dat *niet* zijn spelveranderende twist-nieuws wordt

Zoals fans wel weten, is Sheila weer tot leven gewekt en niet lang daarna werd ze in de ogen van haar biologische zoon Finn tot bijna heiligheid verheven. Hoopvol en niet te vergeten buiten alle overtuigingen misleid, stond de overigens intelligente dokter feitelijk voor zijn vrouw, een vrouw wier familie al tientallen jaren wordt geterroriseerd door Sheila, een vrouw die werd neergeschoten en voor dood achtergelaten door de gekke vrouw, en stelde voor dat ze gaf zijn biologische moeder™ een kans.

Ridge voorspelde dat de goede dokter wakker zou worden geschud en dat is precies wat hij kreeg… in de vorm van een ultimatum van zijn vrouw. ‘Ik ben het, of Sheila.’ Finn koos natuurlijk zijn partner, maar aan de hangdog-blik op zijn gezicht kon je zien dat het daar niet bij zou blijven. Maar dat is een ander verhaal.

Wat ons in de knoop houdt, is dat Finn het lef had om voor Steffy te gaan staan ​​en haar te vertellen dat Sheila zich had omgekleed, terwijl hij dat wel zou doen. nooit geef haar broer, wiens overtredingen waren ver minder en ver minder sinister, hetzelfde voordeel van de twijfel. Als je zowel de verhalen van Thomas als Sheila kent, weet je dat er geen vergelijking mogelijk is.

Verder kunnen we niet geloven dat Steffy haar man er niet over heeft gebeld. Als dit überhaupt realistisch was geweest, zou Hope haar nieuwe vriend er ook op hebben aangesproken. We kunnen ons nog herinneren dat Finn in zijn kantoor stond en verklaarde dat hij de verlossingsakte van Thomas niet geloofde. Hij was een “slecht persoon” en kon daarom onmogelijk veranderen of ooit goed genoeg zijn voor Hope.
B&B Finn Thomas

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy ziet Hope flirten met Thomas

Maar de beruchte Sheila Carter is plotseling verlost en een veranderde vrouw omdat ze vastgeketend werd in een pakhuis en zogenaamd een zin uitsprak in een poging Sugar ervan te weerhouden naar Steffy’s huis te gaan?! Vermoedelijk is het sleutelwoord, omdat we geen seconde geloven dat het werkelijk is gebeurd, en dat zou Finn ook niet moeten doen, die weer een grote schok te wachten staat.

Maar John Finnegan is helemaal in dat konijnenhol gegaan, en elke keer als hij erop staat dat Sheila hervormd wordt, kunnen we niet anders dan bedenken hoe wild hypocriet is het gezien de houding die hij tegenover Thomas innam.

Wanneer komt Thomas terug, misschien om Finn zelf op te roepen? Er is nog geen officiële uitzenddatum, maar Bold & Beautiful-spoilers vertellen ons dat zijn naam later deze week weer op de voorgrond zal verschijnen terwijl Hope weer klaagt over de rol van Steffy bij zijn vertrek.
Hoop dat Steffy met Sheila BB praat

Denk je dat Finn ontzettend hypocriet is als het om Sheila gaat? Laat het ons weten in de reacties nadat je hebt teruggekeken op het liefdesverhaal van Finn en Steffy, dat heel goed binnenkort zou kunnen eindigen.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]