Wanneer zal Bold & Beautiful Heb je nog een modeshow?


November sweeps zullen merken dat de show doet waar hij goed in is!

Als het aankomt op The Bold and the Beautiful, zijn er bepaalde dingen die we gewend zijn. Ridge zal voor altijd verscheurd worden tussen Brooke en Taylor. Pam zal bij elk evenement aankomen met een schaal vol met citroenrepen. Bill zal het moeilijk hebben om zijn ego in een kamer te persen. Dit zijn gewoon gegeven.

Maar een van de dingen die fans vanaf het begin met de show hebben geassocieerd – en we hebben het letterlijk over de allereerste aflevering, die je hieronder kunt bekijken – ontbreekt al eeuwen: modeshows. Hoewel de soap nog steeds plaatsvindt bij Forrester Creations, de thuisbasis van lijnen als Brooke’s Bedroom en Hope For the Future, is het absoluut eeuwen geleden dat we modellen op de catwalk zagen lopen terwijl er zich achter de schermen een groot drama afspeelde.

B&B fashion brooke

Raad eens wie er centraal stond toen de Brooke’s Bedroom-lijn werd uitgerold? (Als je Taylor geraden hebt, heb je het absoluut mis!)

Krediet: Howard Wise/JPI

Gelukkig gaat dat allemaal veranderen.

Tijdens een recente aflevering van het YouTube-chatfest Vet leven!, presentator Casey Kasprzyk – die niets liever doet dan fans prikkelende weetjes bieden over aankomende wendingen – liet deze publiekstrekker vallen: “Ik denk dat ik dit kan zeggen”, deelde hij. “We gaan een modeshow houden.”

Uitchecken Vet en mooi’s allereerste aflevering
Voor degenen die niet op de hoogte zijn, is het vermeldenswaard dat Kasprzyk… nou ja, zeker is op de hoogte! Hij is immers Vet en mooi’s toezichthoudende producer en een van de meest vocale cheerleaders. Dus toen hij zei: ‘De modeshows zijn terug,’ fluit hij niet alleen Dixie. Hij ging zelfs zo ver om te zeggen dat we er begin november een zouden kunnen verwachten.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Brooke Logan & Family: Gids voor hoe ze gerelateerd zijn — Foto's

Die timing is waarschijnlijk niet toevallig. Een van de dingen die kijkers altijd zo leuk vonden aan modeshows, is dat er vaak een heleboel backstage-drama plaatsvindt, zelfs als mooie mensen hun spullen op de catwalk paraderen. En november is een van die tijden van het jaar waarin soaps hun verhaallijnen versterken in de hoop hoog te scoren in de kijkcijferrace die bekend staat als sweeps. Zet al die factoren bij elkaar, en het klinkt alsof Vet en mooi is van plan om een ​​geweldige show neer te zetten!

Over mode gesproken, bekijk enkele van de buitensporige blikken jouw favoriet Vet en mooi personages die de afgelopen maanden zijn aangetrokken… inclusief die onvergetelijke Little Bo Peep-jurk van Hope!

Video: YouTube/BoldAndBeautiful