Was Bold & BeautifulIs Vinny al aan het sterven toen hij werd geraakt door Liam?


Wat als er meer is dan de man ontmoet … die op de weg lag?

Gezamenlijk kreunden we wanneer The Bold and the Beautiful had Liam heeft Vinny per ongeluk geraakt terwijl hij aangeschoten vader Bill naar huis reed. Dit was niet het moordmysterie waarvan we waren overtuigd, kwam voort uit citaten van hoofdschrijver Bradley Bell Soap Opera Digest

Dit was niet helemaal een moord!

Meer: Het hartzeer van Bold & Beautiful star

Maar wat als datgene waar we naar kijken zich echt ontvouwt? is een moordmysterie, beseffen we het gewoon nog niet?

Luister naar ons. Stel dat Vinny had nu al aangevallen toen hij in botsing kwam met Bill’s speedster (of andersom). Stel dat de sabotage van de vaderschapstest dat was nu al kloppen op de deur van de dood voordat Liam’s afgeleid rijgedrag aanbelde voor hem?

Dan zouden we te maken hebben met een bonafide whodunit, niet? En we zouden vol vragen zijn. Is Thomas lang genoeg bij zoon Douglas weggeslopen om van zijn vervreemde vriend af te komen? Deed de donkere kant waarvan we allemaal hebben gespeculeerd dat Finn die heeft daadwerkelijk tevoorschijn komen, waardoor hij een einde maakt aan de drugsdealer die hem bijna de kans kostte om de vader van zijn baby te zijn? Heck, had Steffy kunnen snauwen en het zelf hebben gedaan?

Wat denk je? Er is kreeg om hier meer aan de hand te zijn dan alleen Liam die Vinny sloeg, net nadat hij had toegegeven dat hij de man haatte, toch? Onderweg naar de reacties, stop dan bij de onderstaande fotogalerij waarin we, ahem, naar beneden rennen al het komen en gaan van de show.