Press ESC to close

Wie is ‘Corn Kid’ en Chef Daniele Uditi on Bold & Beautiful?


Volgende week zullen kijkers een aantal nieuwe, maar mogelijk bekende, gezichten zien The Bold and the Beautiful. In het laatste nummer van Soap Opera Samenvattingmeldt het tijdschrift dat de beroemde chef-kok en de in Los Angeles gevestigde meesterpizzaioli (het ambacht van pizza maken), Daniele Uditi, op woensdag 3 mei in scènes zal zijn met Deacon in Il Giardino.

“Deacon is erg dankbaar dat dit de man is die hem Il Giardino heeft verkocht”, aldus Sean Kanan. “Het was geweldig om Italiaans met hem te spreken, ik vond het geweldig om met hem samen te werken.”

Meer: Video van de schattige tweeling van de CBS-soapster

Maar dat is nog niet alles… Deacon zou een paar bijgerechten aan zijn menu kunnen toevoegen – en misschien een paar variaties op het serveren van maïs. De zevenjarige Tariq, op het internet bekend als ‘Corn Kid’, zal ook opduiken in de CBS-soap als Orville, Uditi’s kleinzoon, op woensdag 3 mei en op donderdag 4 mei.

Dus, wie is ‘Corn Kid’ en hoe kreeg hij de bijnaam? Tariqs liefde voor maïs ging viraal in augustus 2022 toen hij vertelde hoeveel hij van maïs houdt. Zozeer zelfs dat een maand later het kleine schatje door gouverneur Kristi Noem werd beschouwd als de officiële korenbassador van South Dakota.

Bekijk de video die van Tariq een ster maakte…

We kunnen niet wachten om beide persoonlijkheden in de soap te zien!

En hoewel hun scènes zeker leuk zullen zijn, hebben we op de eerste rij gestaan ​​bij de ondergang van enkele giftige koppels Vet en mooi in het verleden en hebben ze opgenomen in een galerij met de meest giftige soaps aller tijden – bekijk ze eens.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Bill bedreigt Li's medische vergunning om Sheila te beschermen

Video: Recestherapie/YouTube

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]