Press ESC to close

Wie is dat bij de crematie van Sheila op Bold & Beautiful?


Dit is geen 1 april-grap: de week van 1 april The Bold and the Beautiful brengt Sean Whalen terug op het doek als Carl Ferret, de conciërge van het ziekenhuis die altijd veel meer lijkt te weten dan de beste manier om een ​​bloedvergieten op te ruimen!

Misschien niet toevallig verschijnt het personage voor het eerst op vrijdag 5 april, dezelfde dag dat een rouwende diaken het lichaam van de noodlottige verloofde Sheila vergezelt naar het crematorium. Aangezien Carl altijd toegang leek te hebben tot alle delen van het ziekenhuis, zouden we niet verbaasd zijn als hij de medewerker bleek te zijn die de taak had om de vrolijke moordenares van as tot as, van stof tot stof, terug te brengen.

We durven er zelfs om te wedden dat dit de gelegenheid zal zijn waarop Deacon eindelijk merkt dat geen van Sheila’s kleine zwijntjes op de markt is gebracht – wat betekent dat het lichaam op de plaat niet van haar is, maar dit explosie uit het verleden.

Naast zijn soaprol, die helemaal terug in 2007 begon en een mini-plot bevatte over een enorme verliefdheid op Bridget, heeft Whalen ongeveer een ontelbaar aantal films gemaakt (waaronder De mensen onder de trap, Nooit gekust geweest, Halloween II, Jersey-jongens En Inactieve handen) en tv-series (zoals Vrienden, Kwijt, Lois & Clark: De nieuwe avonturen van Superman En Superwinkel).

Bekijk onze onlangs bijgewerkte fotogalerij om het laatste nieuws te zien Gedurfd en mooi komen en gaan.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 26 – 30 juli 2021
@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]