Wie is Deacon’s reclasseringsambtenaar Jordan op Bold Beautiful?


Trouble heeft een manier om Deacon te vinden en als hij niet op zijn pas let, kan hij regelrecht teruggaan naar waar hij vandaan kwam – terug in de slam. Sterker nog, volgende week krijgt hij bezoek van iemand die heel goed het lot van zijn toekomst in handen zou kunnen hebben.

The Bold and the Beautiful heeft primetime-acteur Steven Christopher Parker gecast om Jordan, de reclasseringsambtenaar van Deacon, te spelen, zoals voor het eerst gemeld door Soap Opera Digest. Kijkers kunnen verwachten dat hij op vrijdag 19 augustus incheckt bij Deacon.

  Steven Christopher Parker bb

Nu is het niet duidelijk of dit gewoon een gepland bezoek is of dat Deacon iets doet, zoals bijvoorbeeld zijn voorwaardelijke vrijlating verbreken, wat op zijn beurt een waarschuwingssignaal bij de autoriteiten zou veroorzaken.

Laten we eerlijk zijn, hij heeft het slechter gedaan in het verleden, inclusief het zeer recente verleden toen hij Sheila verborg voor de autoriteiten nadat Baker opdook in zijn bezemkast bij Il Giardino op zoek naar de ontsnapte veroordeelde.

Meer: Tanner Novlan draagt ​​een sarong in nieuwe commercial

En nu Sanchez de Forresters en hun naasten heeft gewaarschuwd dat Sheila blijkbaar door een beer is opgegeten – en een van haar tenen heeft meegenomen als bewijs – kan het zijn dat Deacon zijn oude vriend hielp haar dood te faken?

Sheila Toe B&B

We zouden graag denken, gezien zijn herstelde relatie met Hope, dat hij niet zo ver zou gaan om de gekke vrouw te helpen – iets wat hij in het verleden zou hebben gedaan – maar je weet wat ze zeggen … “een luipaard verandert nooit zijn vlekken’, en om eerlijk te zijn, had Deacon Sheila moeten overdragen aan de politie zodra ze aankwamen!

Blijf kijken!

Neem voordat je gaat een kijkje in onze galerij vol met foto’s van Vet en mooi sterren met hun echte partners – je zult zelfs een van Deacon’s portrettisten zien, Sean Kanan en zijn vrouw Michelle.