Press ESC to close

Wie speelt Bold & Beautiful Model? Carson Boatman’s vrouw Julana Dizon


Dagen van ons leven hunk Carson Boatman’s real-life missus krijgt zichzelf in het schuim – maar niet op zijn Peacock-zeep. Julana Dizon is afgetapt om haar debuut overdag te maken The Bold and the Beautiful in de aflevering die op vrijdag 19 mei wordt uitgezonden, meldt Soap Opera News.

Haar rol? Perfecter kan het niet voor haar. Het model gaat spelen… een model. Dus misschien gaan Thomas en Hope eindelijk besluiten dat, gezien haar toenemende gevoelens voor hem – en haar huwelijk met Liam – zij niet altijd degene moet zijn die zijn ontwerpen voor Hope For the Future probeert. (Nogmaals, het is misschien al te laat om die affaire in de kiem te smoren; hier is waarom.)

Het was in de zomer van 2021 dat Dizon in het huwelijksbootje stapte met Boatman, die shirt-averse DiMera-erfgenaam Johnny speelt op Dagen van ons leven. De opkomende actrice heeft eerder stuntwerk gedaan aan een aantal projecten en verscheen in een tv-film genaamd LA Poema’s.

Carson Boatman Johnny shirtless bed jpi dagen

Wat? Ziet het dutje van je partner er niet zo uit?

Credits: Jill Johnson/JPI

Gekoppelde artiesten die in rivaliserende soaps verschijnen, is zeldzaam, maar het is af en toe gebeurd – zoals toen Courtney Hope werd gecast als Sally op Vet en mooi tijdens het daten Algemeen ziekenhuis ster Chad Duell (Michael)… of wanneer Een andere wereld Emmy-winnaar Ellen Wheeler verliet haar rollen van Vicky en Marley om Cindy te spelen Al mijn kinderen terwijl hij nog steeds met haar getrouwd is Een andere wereld castgenoot Tom Eplin (Jake).

Ontmoet meer Dagen van ons leven echte echtgenoten van acteurs in deze fotogalerij, en ontdek wie er nog meer toetreden – en vertrekken – Vet en mooi via foto’s van al het komen en gaan van de show.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Tanner Novlan (Finn) deelt een shirtloze strandfoto@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]