Will Young & Restless en Bold & Beautiful Een Bill / Lauren Hookup plannen?


Twee personages met een verleden kunnen ook – snik! – een toekomst.

Gedurende Vet en mooi power monger Bill Spencer’s bezoek aan Jong en rusteloos‘Genoa City op 18 februari, een terloopse opmerking tegen Lauren Fenmore heeft mogelijk de basis gelegd voor de volgende cross-over van de CBS-soaps.

Meer: B & B-ster deelt haar angst voor 50e verjaardag

“Als de herinnering dient, en dat weet ik zeker,” kraakte hij tegen de roodharige, “toen ik voor het laatst het genoegen had om in jouw gezelschap te zijn, was jij, uh …”

Voordat Bill die zin kon afmaken, onderbrak Lauren hem om hem aan Kyle voor te stellen. Maar als dat ‘uh’ niet suggereerde dat ze meer waren dan vrienden of collega’s, vooral zoals Don Diamont zei, dan geven we koffie en wijn op.

In ieder geval een uur.

Meer: Nieuw hoofdstuk van liefdesverhaal dat Y&R * moet * vertellen

jr brad lauren Tracey Bregman en Don Diamont"The Young and the Restless" Set CBS Television City 8/18/04 © Brian Lowe / jpistudios.com 310-657-9661

Aan Jong en rusteloos, een nacht vol passie met Lauren bezorgde Brad een hartaanval!

Maar serieus, het geïmpliceerde verleden tussen de personages heeft fascinerende potentiële implicaties voor de toekomst. Zou Lauren weer oversteken The Bold and the Beautiful – zoals ze sinds het begin van de jaren negentig zo vaak heeft gedaan – kan de bliksem twee keer inslaan? Nu Jabot en Spencer Publications samen zaken doen, is het niet moeilijk om je voor te stellen dat Lauren zou dienen als de verbindingspersoon tussen de bedrijven. Kunnen frequente scheidingen van de even drukke echtgenoot Michael ervoor zorgen dat Bill moeilijk te weerstaan ​​is?

De hengst heeft Lauren al gesuggereerd dat hij niets van zijn aantrekkingskracht heeft verloren. ‘Je kent me,’ zei hij tegen haar. “Altijd vol verrassingen. Is het niet geruststellend te weten dat sommige dingen nooit veranderen? “

We hebben al het idee geopperd dat Bill iets nodig heeft – of iemand – voorbij de on-again / off-again vrouw Katie om zijn verhaal warm te houden op de voorbrander​ Aanvankelijk dachten we aan Quinn, wiens huwelijk met Eric een doodlopende weg voor haar is. Maar het kan net zo goed Lauren zijn, wiens verbintenis met Michael – hoe heerlijk het ook is – niet inspirerend is Jong en rusteloos‘schrijvers om een ​​groot verhaal voor hen te maken.

Wat denk je? Gezien het feit dat Diamont en Tracey E. Bregman het scherm al verschroeide toen hij aan het spelen was Jong en rusteloos‘Brad Carlton, kon je niet zien dat ze weer werden omgezet in liefdesbelangen (of op zijn minst lust) op het scherm? Raak de reacties met je gedachten aan en bekijk dan de onderstaande fotogalerij van karakters die zijn overgestoken tussen twee shows.