Press ESC to close

Zal Lauren van Young & Restless leren? Bold & BeautifulLeeft Sheila?


Hoe moeilijk het ook te geloven is, het is al drie decennia geleden De jongeren en de rustelozen introduceerde een verpleegster die een speciale twinkeling in haar ogen kreeg wanneer ze het pad kruiste met Dr. Scott Grainger. Natuurlijk wist ze dat hij een getrouwde man was, maar was hij blij met zijn vrouw Lauren Fenmore?

Niet zo gelukkig als hij met haar kon zijn, dacht Sheila Carter.

Uit dat eenvoudige, gemakkelijk herkenbare, vaak herhaalde soapscenario ontstond een van de meest memorabele verhaallijnen die ooit zijn ontstaan. En hoe gek het ook klinkt, de iconische schurk Sheila gaat nog steeds sterk, nadat ze is overgestapt naar The Bold and the Beautiful om haar legendarische schrikbewind voort te zetten.

Toepasselijk genoeg, Vet en mooi zal een speciale op zichzelf staande aflevering wijden aan de iconische villainess-uitzending – wanneer anders? — op maandag 31 oktober… beter bekend als Halloween. En hoewel Sheila momenteel doet alsof ze dood is en van plan is zich te herenigen met zoon Finn en kleinzoon Hayes, zou het onmogelijk zijn om de gelegenheid te vieren zonder een bezoek van Lauren van Tracey E. Bregman, het personage met wie Sheila voor het eerst ruzie had.

Langdurige kijkers zullen zich herinneren dat Lauren op een gegeven moment – net als Sheila – overstak naar Vet en mooi, zelfs betrokken raken bij (en bijna trouwen) Forrester-patriarch Eric, wiens toenmalige vrouw Stephanie er niets van had. “Het was spannend en zo’n eer om gevraagd te worden om shows te springen”, herinnert Bregman zich toen we haar eerder dit jaar spraken. “Dat is niet iets waar de meeste mensen de kans toe krijgen!”

Lees ook:  Gewaagde en mooie draai betekent dat Thomas iemand kan doden

Meer: Bekijk de beste Halloween-kostuums van de soap ooit!

Natuurlijk zal de op zichzelf staande aflevering alleen de eetlust opwekken van degenen die wanhopig willen dat Lauren erachter komt dat haar aartsvijand springlevend is (fysiek, zo niet mentaal … als minus een teen) en in Los Angeles woont. Tijdens een recent bezoek, Jong & Rusteloos‘ Nikki kreeg een vermomde Sheila in het oog, maar herkende de neproodharige niet als de beruchte voormalige verpleegster. Zou wat in Nikki’s geheugen staat uiteindelijk het begin kunnen zijn van een verhaallijn waarin Lauren en Sheila opnieuw een face-to-face confrontatie hebben?

Bekijk ons ​​eerbetoon aan de meest legendarische schurk van overdag in deze fotogalerij over haar vele, vele, vele wandaden!@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]