Press ESC to close

Zal Li Sheila vermoorden? Bold & Beautiful’s Naomi Matsuda weegt mee


Gedurfd en mooiSheila van Sheila maakt kijkers en personages al tientallen jaren woedend, maar het is veilig om te zeggen dat op dit moment niemand haar meer haat dan Li Finnegan. Vergeet het slijpen van een bijl, ze slijpt elk mes in de wapenkamer. Naomi Matsuda geniet van elke minuut van Li’s vluchtige behoefte aan wraak – of het nu gericht is op onze favoriete herstellende psychopaat met negen tenen of op Li’s eigen familieleden.

“Voor mij gebeurt het zo gemakkelijk”, vertelt Matsuda aan soapoperadigest.com over Li’s wrede kant. “Het is superleuk om dat te spelen en kwetsende dingen te zeggen en te weten dat ik maar doe alsof. Dit is mijn werk en ik ben een verhalenverteller. Als het de bedoeling is dat ik iemands hoofd eraf ruk, zou ik dat doen.”

En Sheila’s hoofd zou zeker op Li’s favoriete snoek gaan. “Ik denk dat het Li tevreden zou stellen als Sheila dood was”, bevestigt Matsuda. ‘Li weet dat Sheila al vaker achter de tralies heeft gezeten en dat ze altijd wordt vrijgelaten. Dus ik denk dat als Li zich echt 100 procent veilig wil voelen, Sheila dood moet zijn.

Gedurfde mooie Sheila Li

Haar ziedende woede op Sheila is niet de enige intense emotie die Li door heel LA uitstraalt. Veel fans begrijpen niet waarom Li zo boos is op haar zus Poppy en nichtje Luna. Alleen maar omdat Poppy een affaire had met een dokter waar Li werkte? Wat is het probleem? “Veel Aziatische gezinnen zullen begrijpen waarom Li doet wat ze doet. Penelope is een schande voor de familie en voor onze ouders”, legt Matsuda uit. “Het woord ‘schande’ wordt veel gebruikt in de Aziatische culturen.” (Echt waar. Heb je het ooit in het Bengaals gehoord? Dat heb ik zeker gedaan!)

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Liam's Revealed als de vader van Steffy's baby

Maar Matsuda vond het geweldig om te zien hoe Li’s familie zich uitbreidde en geniet van de uitdaging om deze lagen te spelen. ‘Het enige dat ik me herinner is dat er tegen mij werd gezegd: ‘Je krijgt een zus en een nichtje’, en dat was het’, herinnert ze zich. “Ik was zo blij en dankbaar en toen kreeg ik het script en dacht ik: ‘Oh, dit gaat nog dieper.'”

Nog een twistpunt als het gaat om de heerlijk razend Li? (In ieder geval voor mij persoonlijk tenminste.) Waarom haar naam Li is terwijl de naam van haar zus Penelope is. Blijkt dat er een mooie verklaring is voor die keuze. Matsuda, die zegt dat ze ‘dankbaar’ is dat hoofdschrijver en uitvoerend producent Brad Bell ‘voor Li blijft schrijven’, deelt dat met ‘het feit dat Li naar zijn echte moeder is vernoemd’ [Bold & Beautiful co-creator Lee Phillip Bell]Ik heb het gevoel dat ik een aantal grote schoenen moet vullen.’

Ruim de schappen op bij Clark’s of DSW, want wij vinden dat ze het tot nu toe uitstekend doet!

Li staat waarschijnlijk bovenaan de lijst met verdachten als Sheila ooit in de problemen komt, maar bekijk onze galerij hieronder alle de kandidaten die graag de schop meenemen zodat het personage een dutje kan doen.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]