Liam staat op het punt een oogje in het zeil te houden in het appartement van Thomas en het kan hem misschien over de rand zetten.

Laten we eerlijk zijn, Liam komt nu al weken een beetje losgeslagen over. Niet zozeer voor kijkers, die maar al te goed beseffen dat hij gelijk heeft over iets dat is uit met Thomas, maar voor andere personages zoals Finn, Steffy en Hope, die niet dezelfde rode vlaggen zien die Liam Spence-y zintuigen oppakken. Maar het wordt allemaal nog erger als Liam erachter komt dat Hope en Douglas met Thomas aan het eten zijn en hij naar het appartement gaat om de zaak af te handelen …

Terwijl Thomas in toenemende mate worstelt met hallucinaties rond de Hope-etalagepop waarmee hij wordt vastgehouden, die hem heeft verteld moord te plegen en onlangs begon te lopen en zijn liefde te verklaren, heeft hij overuren gemaakt om de schrijnende onwerkelijkheid van dit alles te verbergen voor degenen om hem heen en bezig te zijn. een behoorlijk goede baan. Toen Liam zijn appartement binnenstormde en op hol geslagen was toen hij Hope Too vond, blies Thomas hem behendig weg door uit te leggen dat hij – natuurlijk – alleen de mannequin daar had voor ontwerpdoeleinden. Cue Liam rent naar Hope en Steffy om zich uit te spreken over de nieuwste ontwikkeling, maar ze zijn ongelovig toen ze de uitleg bevredigend vonden.

Thomas kraken B&B

Thomas is geen dummy, maar zal hij een kritische fout maken?

Liam schrok nog een beetje toen hij hoorde dat Hope Thomas naar de hut had gebracht voor een bezoek aan Douglas, en kwam op tijd om erachter te komen dat het zo goed ging dat de jongen wilde dat Thomas bij hen introk. Oeps. Nog steeds niet in staat Hope of Steffy ervan te overtuigen dat er iets mis was, stemde hij ermee in Thomas het voordeel van de twijfel te geven waar het zijn zoon betrof, maar niet zozeer met Hope.

Dat brengt ons bij de Vet en mooi spoilers, die dat plagen Liam zal een oogje in het zeil krijgen wanneer hij opduikt bij een diner dat Thomas host voor Hope en Douglas. We hebben het gevoel dat Thomas moeite zal hebben om Hope en Hope Too gescheiden in zijn hoofd te houden, dus als de avond vlot verloopt, kan hij een grens overschrijden door verliefd te worden. Als Liam Thomas en Hope Too binnenloopt in een compromitterende positie, wetende dat Hope daarheen was gegaan en gelooft dat hij zijn vrouw ziet, zal de hel zeker losbreken. Zelfs als hij beseft dat het de mannequin is, het is de rode vlag van alle rode vlaggen, we zullen hem dat geven.

Wie weet op wie of in welke mate Liam ballistisch zal worden, maar je weet dat hij dat absoluut zal doen. Dat brengt ons bij de vraag wat er zal gebeuren als Hope de kant van Thomas blijft kiezen. Als Liam nog steeds niet in staat is zijn vrouw ervan te overtuigen dat Thomas gevaarlijk is, zal hij dan weer naar Steffy gaan neigen? Het is tenslotte zijn MO en eerlijk gezegd hebben we meer van Liam en Steffy gezien dan van Finn en Steffy, en een Rivaliteit tussen Liam en Finn werd op een gegeven moment geplaagd. Of zal Liam is alleen en verkeerd begrepen na zijn spectaculaire uitbarsting als niemand hem zal geloven? Natuurlijk zullen Thomas ‘problemen uiteindelijk aan het licht komen en zal Liam zoals gewoonlijk gelijk krijgen, maar we kunnen dromen.

Wat denk je dat Liam zal zien? Hoe denk je dat hij zal reageren? Bekijk de onderstaande galerij om de meest losgeslagen personages van Bold & Beautiful te zien. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.