Zal Thomas van Bold & Beautiful iemand vermoorden of dood eindigen?


Vet en mooi karakter vecht zijn donkere kant door een slechte mannequin.

Het was allemaal gelach toen de Hope-mannequin voor het eerst kwam sprak tegen Thomas in zijn appartement, maar sindsdien is het zeker een stuk donkerder geworden. Het begon onschuldig genoeg met Hoop ook Thomas smeekte alleen om haar bij zich te houden in plaats van haar terug in de doos te stoppen en haar terug te brengen naar Forrester Creations, maar toen hij precies dat probeerde, ging de situatie naar een ander niveau en Thomas is niet in staat geweest om het besluit te nemen om zich nog van haar invloed te bevrijden. We vroegen ons allemaal af hoe ver dit zal gaan en wat de uitkomst zal zijn voor Thomas …

Toen Thomas Hope Too terug in de doos stopte en zijn ogen rood werden, wisten we niet zeker of het maar een eenmalige was, aangezien het de aflevering was die op Halloween werd uitgezonden, maar kijkers ontdekten al snel dat dit het begin was van een donker nieuw hoofdstuk voor Thomas en de mannequin, die, zo blijkt, ronduit slecht is. Als de rode ogen en manipulatieve berichten niet genoeg waren om het vast te houden, zei de pop tegen Thomas dat het moest vermoord Liam met een huiveringwekkende monotone stem reed het zeker naar huis.

Thomas geeft B&B uit

Vecht Thomas tegen innerlijke demonen … of een zeepachtige hersentumor?

Liam is nog heelhuids, maar Hope’s bezoek aan het appartement, waar ze oog in oog kwam te staan ​​met haar plastic dubbelganger, bracht nog een angstaanjagende ontwikkeling met zich mee, terwijl de pop probeerde Thomas ervan te overtuigen “Take Hope. Take Hope Now, ”erop aandringend dat ze wilde dat hij seks met haar had (en dat wist ze omdat ze ook Hope is) Yike! Het idee dat Thomas hiernaar zou handelen, verliet ons gezamenlijk op het puntje van onze stoelen zoals de aflevering eindigde en zich afvroeg of de schrijvers daar echt heen zouden gaan. Thomas verzet zich voorlopig tegen de bevelen van de mannequin, maar kunnen ze Thomas Hope laten aanvallen als de pop de druk opvoert? We hopen zeker van niet.

Er is ook het vooruitzicht dat Thomas probeert aan de slag te gaan met de mannequin, wat inderdaad een enge gedachte is, en misschien niet buiten het bereik van de mogelijkheden, aangezien hij er een etentje mee heeft volgens Vet en mooi spoilers.

De stem van de mannequin is vermoedelijk de manifestatie van Thomas ‘donkerste impulsen, en het is duidelijk dat er mentaal iets met hem aan de hand is, en misschien ook fysiek, aangezien hij zijn hoofd heeft gestoten en in wezen hallucineert. Maar hoe ver gaan de dingen voordat Thomas hulp krijgt? Zal hij echt proberen Liam te vermoorden of Hope aan te vallen? Zal hij seks hebben met een levenloos voorwerp? Zou hij in een psychiatrische inrichting terecht kunnen komen of ontdekken dat hij een hersentumor met zeep heeft en in het ziekenhuis belanden? Erger nog is het vooruitzicht dat Thomas dood zou kunnen eindigen als gevolg van iets dat zijn mentale nood hem veroorzaakt … Laten we Aly Forrester niet vergeten, die met het zwevende hoofd van Darla sprak voordat een gevaarlijke confrontatie met Steffy eindigde met haar ondergang.

Hoe denk je dat de verhaallijn met Thomas en de mannequin zal verlopen? Laat het ons weten in de comments na het bladeren door foto’s van Vet en mooi meest losgeslagen personages in de onderstaande fotogalerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.