Press ESC to close

Zullen Bold & Beautiful’s Hope Stop Thomas en Paris’ bruiloft?


Daar komt de bruid… de bruidegom… en de ex! Het is een verhaal zo oud als de tijd zelf. Gedurfd & Mooien fans krijgen op meerdere manieren een flinke portie déjà vu voorgeschoteld, terwijl Thomas en Paris zich voorbereiden om hun directe verloving te bezegelen met een snelle bruiloft (bestaat er nog een andere soort bruiloft in deze soap?).

Zoals we allemaal weten tart Paris het lot van een soapserie door in te stemmen met een andere man die diepe gevoelens heeft voor een andere vrouw. Wie kan vergeten hoe ze gedwongen werd toe te geven aan Quinn, die op haar trouwdag verscheen na een gekke fietstocht/race tegen de klok om haar man, Carter, op te eisen?
Parijs eist dat Carter Quinn BB stopt

Zoals we ook weten, heeft Hope de bruiloft van Thomas met Paris’ zus Zoe verijdeld toen de vrouwen het sluwe plan van de ontwerper onthulden om zijn toekomstige bruid te gebruiken om Hope ertoe te bewegen zich te binden.
Thomas, Zoe, Hope huwelijksdebacle B&B

Gezien de enorme wending van Hope en Thomas die verliefd worden, is er niemand van ons die gelooft dat de blondine gewoon achterover gaat leunen en de man die ze verlangt zijn leven laat voortzetten door met Paris te trouwen. We verwachten volledig dat Logan op de bruiloft zal verschijnen om de een of andere verzonnen reden, wat niet alleen Paris, maar ook fans een déjà vu zal bezorgen. Maar dat is niet het hele verhaal.

Gedurfd & Mooi houdt ervan om aanwijzingen te droppen, soms als broodkruimels, soms als aambeelden. Hoe dan ook, er is iets met Hope aan de hand sinds Thomas naar Frankrijk vertrok. Ze heeft last van migraine en is bezweken voor massages van Steffy’s Husband™, waardoor ze zich emotioneel voelt, om nog maar te zwijgen van seksueel geladen. Zou het allemaal kunnen leiden tot een soort onthulling? Nou, natuurlijk is dat zo.

Lees ook:  Scott Clifton bespreekt de terugkeer van ondeugende Amber naar Bold & Beautiful

Bestaat er een betere locatie voor een grote, zepige, dramatische onthulling dan de bruiloft van iemand anders?!

Als ons vermoeden klopt, zal Paris, die nog steeds aan het bijkomen is van het beeld van een andere ex die naar haar bruiloft komt, gedwongen worden om een ​​potentieel huwelijksbeëindigende onderbreking te verduren, met dank aan de volgende generatie Logan. We denken dat, aangezien Hope duidelijk iets aan haar gezondheid heeft, het tot een hoogtepunt zal komen zodra Thomas op het punt staat om “ja” te zeggen tegen Paris.
Thomas Sinn bruiloft B&B

Maar wat zal deze onthulling van de verrassing inhouden?

Als de geschiedenis zich herhaalt (zoals dat nu eenmaal vaak gebeurt) Gedurfd & Mooi), Hope kondigt mogelijk aan dat ze zwanger is van Thomas’ baby, wat een onmiddellijke stop op de procedure betekent. Zoals trouwe fans weten, zou dit zeker niet de eerste keer zijn dat dit gebeurt in de soap. Steffy onderbrak ooit Hope en Liams huwelijk op de klif om haar zwangerschap te verklaren, en het gebeurde met Brooke, Ridge en Taylor vóór hen.
Brooke Hope Liam Steffy B&B

Als een andere medische aandoening Hope’s hoofdpijn veroorzaakt, verwachten we dat ze op het meest dramatische moment in elkaar zakt. We kunnen ons voorstellen dat de bruidegom naar haar toe rent, samen met Steffy’s Husband™, natuurlijk. Thomas, die de connectie tussen Hope en Finn oppikt, zou erop staan ​​haar naar het ziekenhuis te vergezellen terwijl zijn aanstaande bruid hem nakijkt en denkt: “Weer? Echt waar?!”
Tekst luidt, Abonneer u op Soaps' Bold and Beautiful Newsletter. Ontvang breaking news alerts, dagelijkse samenvattingen, exclusieve interviews en spoilers rechtstreeks in uw inbox https://cloud.email.soaps.com/signup/

Als ze zich een beetje wanhopig voelt, kan Hope misschien zelfs een voorbeeld nemen aan Katie en doen alsof om in te storten, alleen maar om te voorkomen dat de bruiloft doorging. Dit werkte goed toen Brooke’s kleine zusje Ridge voor zichzelf wilde.
Ridge Katie Brooke Donna B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Murder Mystery: Who Will Die en Who Killed Them?

Hoe het ook afloopt, Gedurfd & Mooi maakt zich ongetwijfeld op voor een bruiloft vol met “been there, done that”-momenten en een soort van onthulling van een bom over Hope!

Vertel ons in de reacties hoe jij denkt dat de bruiloft zal verlopen, nadat je in de onderstaande galerij hebt teruggekeken op het bizarre liefdesverhaal van Thomas en Hope.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]