Zullen Bold & Beautiful’S Sheila vermoordt Li nadat ze erachter is gekomen dat Finn nog leeft?


Li is deze keer echt uitgegleden!

Het enige dat nodig was, was een kleine fout in de werkwoordsvorm by The Bold and the Beautiful’s Li de afgelopen week, en Sheila’s duivelse wielen begonnen te draaien. Fins “is”? Wat zou dat kunnen betekenen? Nou, ze gaat het ontdekken!

Meer: Wie gaat Hope door haar moeilijke tijd helpen?

Volgens het meest recente nummer van Soap Opera DigestAls Sheila eenmaal uit de gevangenis is ontsnapt, gaat ze deze week op pad om Finns rustplaats op te sporen en haar gedag te zeggen. Wat ze in plaats daarvan vindt, is dat Li haar bewusteloze maar zeer levende zoon verbergt!

“Het is eigenlijk een schokkend moment”, legt Kimberlin Brown uit over de ontdekking. “Om die deur te openen en Finn daar te zien liggen en ademen is opwindend en overweldigend. Ze weet niet precies hoe ze moet reageren, want Sheila was er kapot van en verpletterd omdat ze dacht dat haar zoon weg was, en nu is hij dat niet meer. Dat opent weer een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden.”

Maar kom op, is dat echt zo?

Zeker, Finn leeft en misschien krijgt Sheila haar tweede kans met haar zoon. Maar misschien niet! Zelfs als hij terugkomt met een handig geheugenverlies, tenzij Sheila met hem weg kan rennen voordat hij met iemand praat, is de kans groot dat hij niet al te blij zal zijn om zijn moeder te zien. Ten slotte, ze probeerde zijn vrouw te vermoorden en vermoordde hem bijna! We zien nergens een gelukkig gezin in de toekomst van Sheila.

Sheila gevangenis

Sterker nog, Finn die weer wakker wordt, kan het ergste zijn dat haar overkomt! Als hij bewusteloos is, kan ze tenminste dromen van verzoening, maar zodra hij wakker wordt en dat van haar wegrukt, zien we haar alleen maar een steeds donkerder pad afdalen.

Zelfs voordat hij wakker wordt, zal dat zeker gebeuren.

“Sheila wil zich gewoon geaccepteerd en nodig voelen”, legt Brown uit aan Verteren, maar ‘Li heeft Sheila de rug toegekeerd, en dat doe je gewoon niet. Dus er komt een confrontatie aan, en het wordt een goede.”

Een goede, of een slechte? Want als Li’s dagen nu geteld zijn, zal dat het alleen maar erger maken voor Sheila wanneer Finn wakker wordt en ontdekt dat de moeder die hem heeft opgevoed dood is! Maar nogmaals, als iemand in staat is haar mannetje te staan ​​tegen Sheila, dan is het Li.

Maar in plaats van dat deze ontdekking een heel nieuw rijk van mogelijkheden opent, hebben we het gevoel dat het Sheila op hetzelfde onvermijdelijke, donkere pad zal brengen!

Als Sheila eindelijk te ver gaat en wordt afgestoten, hebben we een… fotogalerij volgepropt met verdachten in haar overlijden!